E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLiderlerin 19 Mayıs mesajları---

Liderlerin 19 Mayıs mesajları

Liderlerin 19 Mayıs mesajları
19 Mayıs 2017 - 09:58 borsagundem.com

Liderler yayımladıkları mesajlarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: 19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Aziz Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin kurtuluş müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağı, gençlerimiz için ise ibret vesilesidir.

Başbakan Binali Yıldırım: 98 yıl önce, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Samsun’da başlayan milli mücadele, kısa sürede bütün yurda yayıImış; el ele vererek büyük zorlukların üstesinden gelen milletimizin azim ve kararlılığı neticesinde zaferle taçlanmıştır. Bugün sizlerle aynı coşkuyu paylaşıyor olmamız milletçe siz gençlere verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 19 Mayıs 1919’da atılan bu tarihi adım vatanı işgal edilmiş, savaşlarda yorgun düşmüş yoksul halkımızın kendi kaderini eline aldığı, zincirleri kırdığı bir milattır. 19 Mayıs bayramını türlü yöntemlerle önemsizleştirmeye çalışanlar, bayram kutlamalarını yasaklayanlar ise özgürlük ve bağımsızlık iradesini kabullenemeyen odaklardır. Bu odaklar amaçlarına ulaşamayacağı açıktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)