E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLeyla Alaton'dan FETÖ şikayeti---

Leyla Alaton'dan FETÖ şikayeti

Leyla Alaton'dan FETÖ şikayeti
15 Aralık 2017 - 07:58 borsagundem.com

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alaton, bazı çalışanların FETÖ bağlantısı olabileceği iddiasıyla savcılığa suç duyurusu yaptı

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, şirketlerindeki bazı çalışanların Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olabileceği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Avukatıyla dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giden Alaton, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’na başvuru yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek15 Aralık 2017 09:00

    Zamanında bilerek işe almışlardı.

  • KILIÇ15 Aralık 2017 08:57

    KENDİ HALKINA BOMBA YAGDIRAN NAMUS YOKSUNU BU FETÖYÜ HER KİM OLURSA OLSUN BEN İNSANIM DİYORSA FETÖYÜ LANETLEMELİ.

  • tüm iş dünyasına örnek..15 Aralık 2017 08:56

    helal olsun leyla hanıma. türkiye de 100 kişinin üzerinde çalışanı olan tüm şirket patronları şirketlerinde kripto olarak çalışan fetöcüleri deşifre etmeli. bu konuda devletle işbirliği yapmalı ve çalıştıracaksa bile fetö ile ilişkisi olduğu diğer çalışanların da bildiği, deşifre olduğu şekilde çalışmalı ki, kumpas kuramasınlar. yabancı şirketlerde çok kumpas kuruyorlar. japn, koreli şirketlerde çok güçlü FETÖ.

  • helal olsun..15 Aralık 2017 08:06

    leyla hanımı tebrik ediyorum. bakanlıktan tüm şirketlere bylocck çular ve fetö ile irtibatı olan özel sektör çalışanları bildirilmiş. ama halen adamlar sinsi sinsi örgütçülük peşindeler.