E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLens Fenerbahçe'de kalacak mı?---

Lens Fenerbahçe'de kalacak mı?

Lens Fenerbahçe'de kalacak mı?
10 Nisan 2017 - 03:21 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Jeremain Lens, Akhisar maçı sonrası geleceği ile ilgili olarak da çok önemli açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'u kendi sahasında 3-1 kazandı. Mücadele sonrası galibiyetin baş mimarı Jeremain Lens yayıncı kuruluşa konuştu.

İlk olarak mücadeleyi değerlendiren Hollandalı yıldız futbolcu, "Skordan mutluyuz. Rakiplerimize yakın kalmalıydık. En iyi maçlardan değildi ama zorlu maçtı. Akhisar iyi hazırlanmış." ifadelerini kullandı.

Kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Lens, transferi ile ilgili olarak, "Geleceğimde neler olacağı konusu bana bağlı değil. Sunderland ile 2 yıllık sözleşmem var, ama burada olmaktan mutluyum. Transfer konusu bana bağlı değil. Sunderland'le 2 yıl daha sözleşmem var. Yazın neler olacağını hep birlikte göreceğiz." açıklamalarında bulundu.

'Geleceğin ne getireceği belli olmaz'

Yayıncı kuruluşun "Türkiye'de başka kulüpte oynar mısın?" sorusuna yıldız futbolcu, "Umarım Fenerbahçe'de devam ederim, ama gelecek ne getirir, bilemiyorum" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)