E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLatek Lojistik'te ortak satışları---

Latek Lojistik'te ortak satışları

Latek Lojistik'te ortak satışları
17 Eylül 2013 - 16:52 borsagundem.com

Latek Lojistik hisse senetlerinde iki ortak hisselerinin borsada satılabilir tipe dönüşmesi için MKK'ya başvuruda bulundu

Burcu Erdoğan ve Derya Celebi, 684 bin 323 TL nominal tutarlı Latek Lojistik hissesinin kaydı için Merkezi Kayıt Kuruluşuna başvurdu.
Buna göre, Burcu Erdoğan 341 bin 990 TL nominal ve Yönetim Kurulu üyesi Derya Çelebi 342 bin 333 TL nominal tutarlı hissenin kaydı için başvuruda bulundu.
Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:I, No:40 sayılı Tebliği’nin 8’nci maddesi gereğince, hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu’na yapılan başvurular KAP'ta yayınlandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir17 Eylül 2013 23:27

    Admlar önce tüm hisseleri kayit altina aldirdilar sonra borsada iki üc gün icinde spekülatöre devrettiler bu sirada fiyat 1,00 lardan 0,30 kuruslara Kadar geldi o Kadar hisseye alici bulmalari bu imkansizdi..Simdi de genpower diye bir gündem olusturdular spekülatör anlasmayla aldigi mallari millete dagitiyor..Bu arada ellerindeki son hisseleride biran önce millete devretip Ranlo gibi ortadan tüyecekler...Sonra vay ben duymadim bilmiyordum kimse demesin...

  • mrt17 Eylül 2013 19:57

    bu nedemek şimdi bilen varmı ?