E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLatek Lojistik’te kardeşler ayrıldı---

Latek Lojistik’te kardeşler ayrıldı

Latek Lojistik’te kardeşler ayrıldı
06 Nisan 2015 - 14:53 borsagundem.com

Levent Erdoğan’ın abisi Suphi Bülent Erdoğan, noter aracılığıyla gönderdiği mektupla Latek Lojistik’ten istifa etti.

Halka açıldığı günden bu yana ismi spekülasyonlar ve manipülasyonlarla anılan Latek Lojistik’te kardeşler de yollarını ayırdı. Latek Lojistik’ten KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Suphi Bülent Erdoğan şirketimizde yürütmekte olduğu görevlerinden kendi isteği ile istifa etmiştir” denildi. Levent Erdoğan’ın abisi Suphi Bülent Erdoğan’ın istifa mektubunu noter aracılığıyla gönderdiği öğrenildi.
 
SPK’DAN TEDBİR VE SUÇ DUYURUSU
 
Levent Erdoğan, 2013 yılında Latek Holding’i Genpower Jeneratör’e satmış daha sonra da yaklaşık bir yıl önce 85 milyon lira değerle halka açık şirketin içerisine koyduğu varlıkları 21 milyon liraya geri almıştı. Bunun üzerine SPK, yapılan işlemler nedeniyle şirketin malvarlığında meydana gelen 64 milyon lira tutarında ceza kesmişti. Bu işlemler neticesinde menfaat elde ettiği gerekçesiyle Levent Erdoğan, Suphi Bülent Erdoğan, Murat Uysal, Derya Cebeci ve Burcu Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu işlemlere dayanak teşkil eden yönetim kurulu kararlarında imzası olan Davut Furuncuoğlu, Zekeriya Mete, Mehmet Erdem, Metin Yüksel ve Abdullah Sami Akşemsettinoğlu isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verilmişti. Kurul ayrıca, 64.405.452 TL’nin tahsisli sermaye artırımı işleminin gerçekleştiği 13.12.2012 tarihinden itibaren işletilecek kanuni faizi ile birlikte, söz konusu işlemlere taraf olan ve bu işlemler neticesinde menfaat elde eden Levent Erdoğan, Suphi Bülent Erdoğan, Murat Uysal, Derya Cebeci  ve Burcu Erdoğan isimli şahıslar nezdinde takip ve tahsil edilmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını kararlaştırmıştı.
 
BORÇLARINI ÖDEMEKTE ZORLANIYOR

Söz konusu kişilerin banka hesapları dahil tüm varlıklarına tedbir konulması kararından sonra Latek Lojistik’te sıkıntılar başlamış, şirket borçlarını ödeyemediği için hacizlere maruz kalmıştı.
Levent Erdoğan’ın yurt dışına para çıkarıp çıkarmadığı araştırılırken abisi Suphi Bülent Erdoğan şirketle olan bağını kopardı.
Bu arada 2010 yılında 3 lira seviyesinden halka arz edilen Lateki Lojistik hisseleri 6 liraya kadar yükselmiş ardından da sert düşüşlere sahne olmuştu. Gelişmeler sonrası Gözaltı Pazarı’na atılan hisseler 12 kuruştan işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abdulhamit Özer04 Mart 2020 16:18

    Latek Lojistik sahibeleri Levent Erdoğan ve Suphi Bülent Erdoğan Türkiyeden buhar olup nere kayboldular ,bunlar bir yerde yaşayıp hayatlarını devam etmiyorlar mı ?

  • ünal ertan13 Mayıs 2018 17:50

    borsaya nezaman gireceklütfen bilgi verin

  • Latek Zede 4821 Ocak 2019 17:28

     Vatsap ve Feysbuk grubu kurulmuş diye duydum ama ben de bulamadım.

  • LATEKZEDE128 Mart 2016 19:23

    KİME SORUYORSAN NET BİLGİ YOK... Bİ BARDAK SU İÇEÇEĞİZ ANLAŞILAN...

  • LatekZEDE10 Mart 2016 13:07

    3 liranın üstünde bir rakamla aldığımız hisse 0.18 kuruşta. bizim suçumuz ne?

  • LatekZEDE10 Mart 2016 13:03

    Aldığımız hisseler ne olacak,bilen var mı?

  • karya06 Nisan 2015 21:09

    Kervansarayda yapılan yatırımcı soyma dizisi tam bir eğitim konusu olur. Çok Sayıda farklı farklı işlemler örgüsü be olan bitene duyarsız bir devlet. Borsa komedi filmi.

  • artog-erico-ÇLKHO-UTOPYA06 Nisan 2015 20:39

    bunlar da da dombili çetesi var. Facebook da hala YAYLA, GEREL ve Ütopya pazarlıyor.

  • Manager06 Nisan 2015 20:22

    Türkiye borsa tarihinin en extreme işlemleri kervn artog ve clkho da yapıldı, devlet seyrediyor sadece, Butun süreçler kepazelik, olmaz olsun böyle borsa

  • Kemal İnce06 Nisan 2015 18:20

    Acaba niye suratında bir parçada olsa nur yok

  • Sahrayıcedit06 Nisan 2015 17:31

    Kervn Gnpwr Latex Mmcas Ataç hepsinde amaç aynı hepsinin danışman ve tahtaları piyasalar nasıl dolandırır Profesörü ile daltonlar

  • Koray06 Nisan 2015 17:24

    Piyasayı soymak için borsaya sokulmuş şirketlerden biri