E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore'den Trump'a kuduz köpek benzetmesi---

Kuzey Kore'den Trump'a kuduz köpek benzetmesi

Kuzey Kore'den Trump'a kuduz köpek benzetmesi
16 Ocak 2018 - 16:30 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer düğmesinin boyutu hakkındaki mesajına Kuzey Kore'den cevap geldi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD Başkanı Donald Trump’ın nükleer düğmesinin boyutu hakkındaki mesajına yanıtı iki hafta sonra geldi. Devletin çıkardığı gazetede Trump'ın bu sözleri deli saçması" ve "kuduz köpeğin havlaması " olarak nitelendirildi

Yanıt, Kuzey Kore’nin iktidar partisinin resmi gazetesi Rodong Sinmun’un son baskısında geldi. Gerilim tartışmalı tweetinde Trumpın, Kuzey Kore liderine karşı yeni yılda masasına nükleer bir düğme yaptığını ve bu düğmenin Kimin "düğmesinden "daha büyük ve daha güçlü" olduğunu yazmasıyla başladı.

Trump’un aksine, Kim’in bir Twitter sayfası yok, bu yüzden yanıt vermesi haftalar sürebiliyor. Kim, daha önce Trump için bunak kelimesini kullanmıştı, ABD Başkanı Trump ise Kime küçük roket adam ismini takmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burhan Ertürk16 Ocak 2018 21:40

    Bir zamanlar He-man diye bir çizgi film vardı.Çoğumuz He-Man nin meşhur sözünü biliriz Güç bende artıkkkkkkkkkkkkkkkk.Aynen böyle kuzey kore abd nin 50 de 1 küçüklüğünde ama kök söktürüyor.Bu işler böyledir ya çok güçlü olacaksın yada deli olacaksın karşında kimse duramaz.Türkiyede aynı şekilde çok güçlü olmalı ve gerektiğinde Osmanlı Tokadını yerinde kullanmalıdır.Yoksa dost bildiklerimiz düşman olursa bu ortadoğuda rahat yüzü göremeyiz.

  • Murat16 Ocak 2018 19:31

    Cok guzel bir benzetme. Bu it sahibinide isirir

  • tv16 Ocak 2018 16:52

    bu zavallı adam cagız bunak vah trrrranp

  • SIRADAN BİRİ16 Ocak 2018 16:44

    teşbih te hata olmaz :)