E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore ABD'ye saldırı hazırlığında---

Kuzey Kore ABD'ye saldırı hazırlığında

Kuzey Kore ABD'ye saldırı hazırlığında
09 Ağustos 2017 - 06:18 borsagundem.com

Kuzey Kore resmi haber ajansına konuşan bir askeri yetkili, ABD hava üssünün bulunduğu Guam adasına bir saldırının üzerinde durduklarını açıkladı.

Kuzey Kore resmi haber ajansına konuşan bir askeri yetkili, Guam'daki ABD üslerini hedef alacak ve Hwasong-12 balistik füzelerinin kullanılacağı bir saldırının üzerinde durduklarını açıkladı.

Kuzey Koreli askeri yetkiliye göre, saldırı planı ABD'nin Guam adasındaki Anderson Hava Üssü'nü de içerebilir. Söz konusu üs, B-1 bombardıman uçakları tarafından Güney Kore hava sahasındaki uçuşlardan sonra yakıt ikmali için kullanılıyor. Açıklamaya göre B-1 uçaklarının uçuşları Kuzey Kore'yi tehdit amacı taşıyor.

Trump: Dünyanın görmediği gazapla karşılacak

Açıklama, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'ye yönelik sert açıklamalarından sonra geldi. Trump, Kuzey Kore'yi, ülkesini tehdit etmeyi bırakmaya çağırarak, bu çağrıya kulak asılmazsa Pyongyang'ın ABD'nin gazap ve öfkesiyle karşı karşıya kalacağını söylemişti. Trump, "Kuzey Kore'nin kendi iyiliği için ABD'ye yönelik daha fazla tehditte bulunmaması gerekiyor. Dünyanın daha önce hiç görmediği bir gazap ve öfkeyle karşı karşıya kalacaklar" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gören göz09 Ağustos 2017 15:26

    İnsanlığın başbelası, düşmanı ve şeytanlığın aracı kuzey koreyi ne çok sevenler varmış; tuhaf bir %99 müslüman bir ülkeyiz vesselam! kuzey korenin abd ile işi ne, abd nin kuzey koreyle işi ne, özellikle kuzey korenin alıp veremediği ne? akıl ve ilim sahipleri lütfen ortaya çıksınlar da bizi aydınlatsınlar, cahil, ahmak ve zalimlere ortalığı bırakmasınlar! iki ülke ve onların arkasındakiler üzerinde büyük oyunlar oynandığı açık, dünya şeytanlıklar çağına girdi, birileri habire dünyanın çok kalabalıklaştığı ve büyük kitlelerin ölmesi gerektiği fikrini pompalıyor ... bunların ardında kesin görünen şeytanilerin olduğudur. onlardan olmayanlar oyuna gelmeyin, taraf olmayın, Hak ve Hakikat yanında yer alın!

  • m k 09 Ağustos 2017 12:43

    G.Kore blöfle uğraşıp dururken ABD tepesine binecek. Bir gücü varsa aniden göstermeli

  • expert09 Ağustos 2017 11:46

    ABD NİN İNTERNETİNİ,UZAY TEKNOLOJİSİNİ KULLANIP ABD DEN NEFRET EDEN YAZILAR YAZMAK

  • Hayırlısı...09 Ağustos 2017 11:03

    Zamanında abd'ye köpeklik edenler yüzünden g.korenin yanında yer aldık ama; bu zulmün durması için Dünyanın cesur liderlere ihtiyacı var. KUZEY KORE! HELAL OLSUN.

  • fafa09 Ağustos 2017 10:42

    Yalan.Amerika kaşınıyor.

  • fatih,islambul09 Ağustos 2017 10:37

    FIRTINA EKEN TOLU BİÇER AMERİKA HEP FIRTINA EKTİ ŞİMDİ TOLU OLARAK KENDİNE DÖNECEK KUZEY KORENİN YANINDAYIZ DÜNYA NEFES ALMASI İÇİN KAH ROLSUN AMERİKA TEZZAMANDA YIKILASIN

  • tv09 Ağustos 2017 10:35

    büyük şeytan abd tırsmışa benziyor

  • KORELİ09 Ağustos 2017 07:57

    Sonuna kadar arkandayız KUZEYKOREE