E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKurtulmuş: Bir kadının canlı bomba olduğu kesin---

Kurtulmuş: Bir kadının canlı bomba olduğu kesin

Kurtulmuş: Bir kadının canlı bomba olduğu kesin
14 Mart 2016 - 19:17 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş dün akşamki saldırılar sonucu 37 kişinin vefat ettiğini söyledi, "Bir kadının canlı bomba olduğu kesindir, ikinci bir erkek şahsın da kimliği henüz tespit edilememiştir" dedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş Ankara'daki saldırılar sonucu 37 kişinin vefat ettiğini söyleyerek "Bunlardan 35'i ailelerine kimlikleri tespit edilerek teslim edildi. Bir kadının canlı bomba olduğu kesindir. Kimliği konusunda herhalde bu akşam gece saatlerine kadar DNA testleri karşılıklı olarak kontrol edilerek yapılacak ve kesinleştirilecektir diye ümit ediyoruz.

Bu çerçevede ikinci bir erkek şahsın da kimliği henüz tespit edilememiştir. Onunla ilgili olarak da hem kimliğiyle ilgili farklı alternatifler vardır. Ama kesinleşmediği için 'şu kimlik sahibidir' dememiz doğru değildir." diye konuştu.

"Vatandaşlarımız müsterih olsun"
Kurtulmuş, "..Saldırıların hepsinin ortak bir amacı var; 'Türkiye güçlü bir ülke olarak yoluna devam etmesin, Türkiye içine kapansın, Türkiye demokratik standartları yüksek bir ülke olarak reform istikametinde atması gereken adımlarını atmasın, Türkiye bu anlamda içine kapanarak, bu şiddet sarmalının karşısına çıkarmış olduğu kendisine dikte edilecek bir gündemin içerisine hapsolsun.' Asla böyle olmayacak. Bütün vatandaşlarımızın bu konuda müsterih olmasını istiyoruz." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)