E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKupada erken final olabilir---

Kupada erken final olabilir

Kupada erken final olabilir
03 Şubat 2015 - 07:13 borsagundem.com

Kupada Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın bir sonraki turda eşleşme olasılığı hayli yüksek görünüyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları bu hafta son bulacak. İlk iki sırayı alan ekipler son 16 turuna yükselme hakkı kazanırken, puan eşitliği durumunda ikili averaja bakılacak.

A ile B, C ile D, E ile F ve G ile de H gruplarında ilk ikiler, son 16 turunda çapraz eşleşmeyle birbirlerine rakip olacak. Grup maçlarını lider tamamlayan takımların ev sahibi hakkını kazanacağı ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turu maçlarının ardından tur atlayan ekipler ise çeyrek finale yükselecek.

E Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe ile F Grubu’ndaki Beşiktaş’ın birbirleriyle eşleşme olasılığı bir hayli yüksek görünüyor. F Grubu’nda liderlik şansı bulunmayan Beşiktaş, ikinci sırayı aldığı takdirde E Grubu’nun birinci ile karşılaşacak. Şu an E Grubu’nda lider durumda bulunan Fenerbahçe bugün kazanır, Kayserispor ise Altınordu deplasmanında puan kaybederse ezeli rakipler erken finalde kozlarını paylaşacak.

Statü gereği Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak derbiye Beşiktaş seyircisinin alınıp alınmayacağı da başka bir merak konusu olacak. Süper Lig maçlarında İl Güvenlik Kurulu’nun kararı ile konuk takım taraftarı karşılıklı olarak derbilere gidemiyor. Ancak kupa tek maç üzerinden oynanacağı için bu duruma itiraz edilebileceği öğrenildi. Konuyla ilgili son kararı yine İl Güvenlik Kurulu verecek.

Kupaya hazır

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda bugün Bayburt Grup Özel İdare’yi ağırlayacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tek antrenmanla tamamladı.

İdmanda iki ayrı grup halinde çalışan sarı-lacivertlilerde, Karabükspor maçında ilk 11’de oynayan futbolcuların salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise top kapma ve  pas organizasyonlarıyla başladıkları antrenmanı çift kale maç ve bireysel çalışmalarla tamamladığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)