E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKRSAN; Masum Çevik etkisi---

KRSAN; Masum Çevik etkisi

KRSAN; Masum Çevik etkisi
29 Mayıs 2017 - 16:45 borsagundem.com

Masum Çevik'in yüzde 30 oranında paya sahip olduğu Karsusan Su Ürünleri hisseleri günün en çok kaybettiren hisseleri arasında

2.5 lira seviyesinden hızlı bir yükseliş yaparak 6 liraya kadar tırmanan Karsusan Su Ürünleri hisseleri bugün yüzde 7 oranında değer kaybederek günün en çok kaybettiren ikinci hissesi oldu. Hissede düşüşün en büyük nedeni olarak Atlantis Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama gösteriliyor. Masum Çevik'in yönetimine geçen Atlantis Yatırım Holding (ATSHY) bağlı ortaklığı Or-Na Tarım'ın mali yapısının düzeltilmesi konusunda adım atmayacağını açıkladı.
Atlantis'ten KAP'a yapılan açıklamada, "Bağlı ortaklığımız Or-Na Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin bugün yapılan 2016 yılı olağan genel kurulunda, sermayesinin 2/3'ünü kaybetmesi nedeniyle teknik iflas durumunda  olduğu, ancak borca batık olmadığı değerlendirilmiş ve Şirketin mevcut sermayesi ile faaliyetine devam etmesine karar verilmiştir" denildi.

Borsa İstanbul'un şirketin mali yapısını ğüçlendirilmesi adına yaptığı uyarıya olumlu yanıt verilmemesi Masum Çevik'in yüzde 30 oranında ortağı olduğu Karsusan Su Ürünleri hisselerine de olumsuz yansıdı. 2.5 liradan 6 liraya yükselen hisselerde sert geri çekilmeler başladı. 

Bu arada hissenin Yakın İzleme Pazarı'nda (Gözaltı Pazarı) işlem gördüğü unutulmamalı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)