E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizKoza Altın teknik analizi---

Koza Altın teknik analizi

Koza Altın teknik analizi
09 Haziran 2017 - 10:54 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Koza Altın için analizde bulundu

KOZAL:

Koza Altın uzun vadeli grafiklerde düşüş trendinin (kırmızı) etkisi altında olduğunu görmektesiniz.Önümüzdeki günlerde bu trendin yukarı doğru kırılması halinde yükseliş yönünde yeni ataklar görülebilir.Trend direncinin 21.50 seviyelerinden geçtiğini hatırlatırken önündeki ilk direnç seviyesinin bir kaç kere denenmesine rağmen kırılamayan 19.70 direnci olduğunu belirtmekte yarar görüyoruz.Düşüş trendine tepki olarak oluşan yükseliş kanalı(mavi) önümüzdeki günlerin teknik olarak belirleyicisi olacaktır.17.70 seviyesinden geçen destek bölgesi STOP olarak kabul edilebilir.Yukarıda ise düşüş trendinin kırılması durumunda 25 direnç seviyesi karşımıza çıkacaktır.

Biraz daha kısa vadeli grafiklere göz attığımızda yukarıdan gelen düşüş trendini (mavi) bu grafiklerde de net bir biçimde görebiliyoruz.Düşüş trendinin yukarı doğru geçilebilmesi önümüzdeki günler yaşanacak hareketlilik açısından çok önemli olacaktır.Bu bölge geçilmeden yükseliş trendi başlamayacaktır. Uzun vadeli oluşan bu düşüş trendinin içerisinde kısa vadeli oluşan düşüş kanalı(turuncu) dikkat çekmektedir.Kanal için direnç seviyemiz 20.20 seviyesinden geçmektedir.Kanal içerisinde git-gel ler yaşanması muhtemeldir.Önemli hareketli ortalama direncimiz 19.30 seviyesinden geçmekte ve bu seviyeden satıcıları aktive etmektedir.18 seviyesinden geçen diğer önemli hareketli ortalama desteği ise her seferinde alıcıların iştahını kabartmaktadır.Bu kanal içerisinde yaşanacak hareketler önümüzdeki günlerde yukarıdan bastıran düşüş kanalının denenmesini hatta kırılabilmesini sağlayacak gücü yaratabilir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 23,48
En Yüksek: 24,12
En Düşük: 23,30
Değişim -0,25 %
FK: 0,66
PD / DD: 0,25
İşlem Hacmi 1.692.942.673
Toplam Adet: 71.207.103
Ağırlıklı Ort.: 23,80
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekli borsacı09 Haziran 2017 11:03

    kozal 2016 yılında vergi daires,ne 604 milyon net 759 milyon burut kar beyanı verdi bu halka açık şirket bilgilerini niçin yatırımcıdan saklıyorlar. edevlet portalından kozal vergi numarasını yazarak görebilirsiniz