E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakKörfez yatırımcılarının tercihi Venedik---

Körfez yatırımcılarının tercihi Venedik

Körfez yatırımcılarının tercihi Venedik
25 Nisan 2014 - 06:36 borsagundem.com

Via Properties - Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın Venedik konseptli projesi Viaport Venezia’nın ofislerinin yüzde 35'i için ön talep geldi

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor.

Yavuz Karaman'ın Milliyet'teki haberine göre projede bulunan konutların yüzde 85’inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirmesi beklenen 221 adetlik Venedik ofisleri satışa sunuldu.

 İstanbul’un en hareketli alışveriş noktalarından birinde yer alan Venedik ofislerinde şimdiye kadar yüzde 35’i için ön talep toplandı.

İş dünyasının en büyük ihtiyaçlarından birinin yeni ofis stoğu olduğunu belirten Via Properties - Gürsoy Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Eş Başkanı Coşkun Bayraktar, bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerin  Türkiye’ye değer kattığını söyledi.

MAYIS 2015'TE TESLİM

Viaport Venezia projesinin İstanbul’un imajına katkı sağlayacağını vurgulayan Bayraktar, “Türkiye’nin en pahalı ilk 5 gayrimenkul projesinden birini hayata geçiriyoruz. Projemizde iş hayatının nabzını tutacak 221 adet ofisi satışa sunduk. İstanbul’un merkezinde sınırlı sayıda ofislerimize sahip olanlar, 2015’in sonunda A+ bir iş hayatına merhaba demiş olacaklar” dedi.
Coşkun Bayraktar, “İstanbul’un trafiğinin önünden aktığı projemizde, iş dünyasının kalbi atacak. Lokasyonu, mimarisi ile farklılık yaratmasının yanı sıra lüksü ve konforu bir arada bulunduracak olan ofislerimiz, San Marco meydanında çalışma ayrıcalığını da ofis sahiplerine yaşatmış olacak. Projemizin İstanbul’umuza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
Konutlarda satışa çıktığı günden beri yüzde 100’ün üzerinde bir prim yaşandığını kaydeden Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu da, “Mayıs 2015’te projeden daire satın alanlar, kanalların kenarlarında kahvelerini yudumlarken bir yüzde 50’lik daha prim elde etmenin keyfini yaşayacaklar demiştim. Aynı şeyi ofis sahipleri için de söyleyebilirim” dedi.

YÜZDE 35'İNE TALEP GELDİ

Venezia ofislerinde satışa çıkmadan rekor ön talep geldiğini aktaran Hayırlıoğlu, şunları söyledi:
“Tüm bu saydığımız özellikler, yatırımcılarımızda farkındalık yarattı. 221 tane ofisimiz için şimdiden yüzde 35’i için ön talep topladık. Satışa çıktığımızda kısa sürede rekor bir şekilde satışların tamamlanacağını ön görüyoruz. Yabancı müşteri ağırlıklı talep almamız da memnuniyet verici. Özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcıların gözünün projemizde olması da kıtalararası başarıya imza atmış olduğumuzun göstergesi oluyor.”
Hayırlıoğlu, yabancı yatırımcıların hem ev hem de ofis almak istediklerinin altını çizdi.

3.30 METRE TAVAN YÜKSEKLİĞİ 

Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Venezia ofislerinde, tavan yüksekliği 3.30 m olacak.
Büyüklükleri 53 ile 202 metrekare arasında değişen ve modüler olarak tasarlanan ofisler, birleştirilebilecek.  Venezia’daki ofislerin hemen yanı başında bulunan fitness ve SPA merkezi hizmet verecek. Ofislerin fiyatı 329 bin ile 1 milyon 300 bin lira arasında.

1.5 MİLYON ZİYARETÇİ

TEM otoyolunun yanı başında yükselen Venezia, Habipler-Topkapı tramvay hattının karşısında konumlanıyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattından da direkt bağlantı alacak proje, Venedik’e metro ile rahatlıkla ulaşım imkânı sunuyor.
Projenin Mayıs 2015’te tüm fonksiyonlarının hayata geçmesi ile birlikte, Venezia ayda 1 buçuk milyon kişi tarafından ziyaret edilecek

Viaport Venezia ofisiyle ev yaşamını birleştirmeyi düşünenler için de alternatifler sunuyor. 1+1’den, 3+1 dubleks dairelere kadar farklı daire seçeneklerinin olduğu projede, 200 mağazadan oluşacak Viaport AVM’ye de yer veriliyor. AVM’de sinema, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları yer alacak. Özel olarak tasarlanan mimarisiyle kapalı ortamda açık hava hissi yaşatacak olan merkeze, yapay gökyüzü yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)