E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKordsa'nın ABD'den beklediği onay geldi---

Kordsa'nın ABD'den beklediği onay geldi

Kordsa'nın ABD'den beklediği onay geldi
03 Temmuz 2018 - 07:15 borsagundem.com

Kordsa'dan KAP'a gönderilen açıklamada, "Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." unvanlı iki ayrı şahıs şirketinin satın alınmasına ilişkin CFIUS onay değerlendirme sürecinin olumlu sonuçlandığı belirtildi

Kordsa'nın "Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." şirketlerini satın almasına ilişkin Yabancı Yatırımcılar Komitesi (CFIUS) onay değerlendirme süreci olumlu olarak sonuçlandı.

Kordsa'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, ticari havacılık sektörüne ileri kompozit malzemeler sağlayan "Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." unvanlı iki ayrı şahıs şirketinin satın alınmasına ilişkin CFIUS onay değerlendirme sürecinin olumlu olarak sonuçlandığı belirtildi.

Satın alma ile ilgili kapanış sürecinin başlatıldığı aktarılan açıklamada, sürecin bir ay içerisinde tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

Kordsa CEO’su Ali Çalışkan, 20 Haziran'da yaptığı açıklamada ABD’de satın alma süreci devam eden iki kompozit malzeme şirketinin 85-90 milyon dolarlık bir ek ciro yaratarak, yüzde 10'un üzerinde bir büyüme gerçekleştireceğini ifade etmişti. 

Kordsa, ABD'de şirket alıyor

 

KORDS: ABD'den onay bekleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7203 Temmuz 2018 11:42

    Kordsa yeni aşılanmış bir zeytin ağacı fidanı gibi ....3 ana branşda yüzlerce zeytin dolu dalları olan verimli bir ağaç olacak..Ama dikkat... ağaçlar 2 haftada büyümez:)