E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKongre 1 hafta önceden planlandı---

Kongre 1 hafta önceden planlandı

Kongre 1 hafta önceden planlandı
05 Mayıs 2016 - 06:45 borsagundem.com

Kulislere yansıyan bilgilere göre, AK Parti'de olağanüstü kongre hazırlıkları bir hafta önce başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nunCumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi başladı. Saat 18.00'da başlaması beklenen görüşme 18.45 sularında başladı.

GÖRÜŞME 1 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki görüşmesi sona erdi. Görüşme, yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika sürdü.

BİR HAFTA ÖNCE BAŞLADI

Kulislere yansıyan bilgilere göre, olağanüstü kongre hazırlıkları bir hafta önce başladı. Cumhurbaşkanına yakın ekibin imza toplamak için kendilerine yakın ekiple görüştüğü öğrenildi. Başbakan Davutoğlu’nun MKYK’da yetkilerini devretmesinin istenmesiyle olağanüstü kongre için imza toplama çalışmalarının eş zamanlı yürütüldüğü öğrenildi.

Mehmet Metiner'den Davutoğlu için flaş tweet

 

Son söz Erdoğan'dan: Kongreyi toplayın

 

AK Parti'deki gelişmeyi dünya basını böyle duyurdu

 

Davutoğlu Beştepe'ye istifa mektubuyla mı gitti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BAŞKAN05 Mayıs 2016 09:39

    bakalım bu başkanlık hırs ve ihtirası ülkemizi daha ne maceralara sürükleyecek, ülkemiz malesef tek adamlık için sergilenen siyasi oyunların arenası haline geldi.

  • başkanlık05 Mayıs 2016 08:52

    seçim öncesinden bellidir. hdp liler için yapılanlar, bahçelinin kongreye gitmemesi proje adamı olarak kalması, mhp yi bitirmesi, davutoğlunun gidip yerine binalinin gelmesi. hepsi başkanlık için.