E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKocaman'dan Vardar yorumu: İç acıtıcı…---

Kocaman'dan Vardar yorumu: İç acıtıcı…

Kocaman'dan Vardar yorumu: İç acıtıcı…
17 Ağustos 2017 - 23:24 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar'a 2-0 yenildikleri mücadeleyi yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunun ilk maçında Vardar’a şok skorla 2-0 yenilen Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, maçtan sonra konuştu. Kocaman işlerinin zorlaştığını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“İç acıtıcı… Turu İstanbul’a zorlaştırarak bıraktık. Trabzonspor maçı öncesinde avantajlı skorla dönmek rahatlatacaktı bizi. Söyleyecek fazla bir şey yok! Onlarca şut ve orta denemesi, bu kadar pozisyon; gol yok! Rakibin hemen hemen hiç pozisyonu yokken bizim kendi kendimize yarattığımız goller var!

Bugünkü oyunun üzerine iki takımı dengeye koyduğumuzda zor olmakla beraber turu geçeceğimize eminim.

Bugünden itibaren toparlanıp Trabzonspor maçına hazırlanıp, İstanbul’daki maça odaklanmak ve topu direklerden içeri geçirmek! İlginç bir dönemden geçiyoruz. Bu kadar bireysel hata, Fenerbahçe standardındaki oyuncuların yapacağı hatalar değil. Şu andaki kadro olmak zorunda zaten, başka seçeneğimiz yok. Arka arkaya 3 zorlu maç var, 2 stoperimiz var. Sezon boyunca 5-6 kere olabilecek bireysel hatanın 4’ünün bu dönemde olması, ilginç bir dönem olduğunu gösteriyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)