E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKoç'tan kadınları güçlendiren imza---

Koç'tan kadınları güçlendiren imza

Koç'tan kadınları güçlendiren imza
19 Aralık 2014 - 05:53 borsagundem.com

Koç Holding, UN Women ile Türkiye'de kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta güçlenmesine katkı için işbirliği anlaşması imzaladı

Koç Holding, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) ile Türkiye’de kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta güçlenmesine katkıda bulunmak üzere bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Topluluğu’nun uzun yıllardır hak temelli ve insan odaklı bir yaklaşımla kurumsal sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiğini belirterek, “Kadınların güçlenmesi ile tüm toplumun kazançlı çıkacağına dair ortak inancımızla, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ile yapacağımız çalışmaların önemli bir katma değer yaratacağına inanıyorum” dedi.

Durak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde hazırlanan ‘İş’te Eşitlik Bildirgesi’ni 2013 yılında imzaladıklarını hatırlatırken, “Bu işbirliğini yakın zamanda başlatacağımız önemli projeler ile destekleyeceğiz” diye konuştu. UN Women Avrupa ve Orta Asya Bölge Direktörü ve Türkiye Temsilcisi Ingibjorg Gisladottir ise ekonominin gelişmesi ve yaşamın her alanında ilerlemenin kaydedilmesi için kadının güçlenmesi gerektiğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)