E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKirli para için mülteci istemiyoruz!---

Kirli para için mülteci istemiyoruz!

Kirli para için mülteci istemiyoruz!
20 Ekim 2016 - 14:43 borsagundem.com

Macaristan'daki zirvede mülteci krizi konuşuldu. Parti lideri Gabor Vona, ne zengin, ne fakir hiçbir mültecinin Macaristan'da olmasını istemediklerini dile getirdi

BORSAGUNDEM.COM/DIŞ HABERLER SERVİSİ

Macaristan Başbakanı Viktor Orbán ile özellikle gençlerin desteklediği muhalefet partisi Jobbik lideri Gabor Vona bir araya gelip bir toplantı gerçekleştirdiler, mülteci alımını konuştular.

Bire bir görüşmede Jobbik lideri Gabor Vona sınırlarını net çizdi ve anti mülteci fikirlerini tekrar etti. Vona, Jobbik'in amacının Macaristan'ı korumak olduğunu dile getirirken, her türlü mülteci alımına karşı olduklarını söyledi.

Mülteci konusunda zengin, fakir veya terörist ayrımı yapmadıklarını aktaran Gabor Vona, Macaristan'ın bütünlüğünün korunması için mülteci alımı yapılmaması gerektiğini söyledi. Vona, 'Ne zengin, ne fakir hiçbir mültecinin Macaristan'da olmasını istemiyoruz' diye konuştu.

Mülteci alımının terörizme sebebiyet vereceğini, Jobbik olarak konumlarının net olduğunu hatırlatan Gabor Vona, olası bir anayasa değişikliğine de değindi ve hükümet partisinin kirli para için Macar milletini tehlikeye atmaması gerektiğini söyledi.

Bugün Brüksel'de Avrupa Birliği toplantısı gerçekleşecek ve mülteci krizinde son durum değerlendirilecek. Toplantıda Macaristan ve Yunanistan'ın yeni mülteci kabul etme ihtimali de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)