E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKıraç: Florya arazisini vermem---

Kıraç: Florya arazisini vermem

Kıraç: Florya arazisini vermem
19 Ekim 2016 - 09:01 borsagundem.com

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç ve eski başkan Ünal Aysal, Florya ve Riva arazilerinin satışı hakkında konuştu.

G.Saray'da gündem Riva ve Florya arazilerinin satışı... Camianın etkili ismi İnan Kıraç, 7 kritik maddede görüşlerini bildirdi...
1- Florya ve Riva konusunda yeterince bilgilendirilmedik. Bu şartlarda olağanüstü kongre olmamalı.
2- Riva arazisi için anlaşma döviz kuruyla yapılmalı.
3- Florya çok değerli. Oranın satışına izin vermem.
4- Riva'da Galatasaray Üniversitesi yapılmalı. Burası alınırken eğitim yeri olacağı konuşulmuştu.
5- Ünal Aysal'ın kalbini kırdılar. Desteklenseydi farklı yerde olurduk.
6- Riva ve Florya'yı satan Dursun Özbek iyi anılmaz. Ben mal satışına karşıyım.
7- Riva'ya şartlı onay veririm ama Florya'ya asla..

İNAN KIRAÇ: "RİVA'YA ŞARTLI ONAY VEREBİLİRİM AMA FLORYA'YA ASLA"

"Ünal Aysal'ın kalbini kırdılar. Aysal'ın gönlü alınsaydı Galatasaray çok farklı noktalarda olurdu."

"Satış konusunda bize sağlıklı bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgilendirilmeden yetki istenmez. Böyle bir kongre yapılmasını sağlıklı bulmuyorum. Anlaşma mutlaka döviz kuruyla yapılmalı. Duydum ki, Emlak Konut Genel Müdürü TL bazında konuştu. İngiltere, AB'den çıkma kongresi yaptı ve çıktı. Pound %24 değer kaybetti. Dövizin bu kadar değişkenlik gösterdiği Türkiye'de her şey değişebilir. İsteriz ki TL, Dolar ve Euro karşısında güçlü dursun ama yarın neler getirir bilemeyiz. Anlaşma kesinlikle dolar üzerinden yapılmalı. Anlaşma lira üzerinden yapılırsa, 3-4 yıl sonra belki değer çok düşecektir" dedi.

"Florya, çok kıymetli bir arazi. Galatasaray'ın 23 dönüm arazisi olabilir, diğer yerler de alınabilir. Galatasaray sabırlı olmalı.  Riva ve Florya'yı satan başkan iyi anılmaz. Ben mal satışına karşıyım. Riva'ya şartlı onay veririm ama Florya'ya asla. Florya, neden bu anlaşmanın içine konuyor anlamış değilim. Florya için ayrı, Riva için ayrı oylama yapılmalı. Birlikte oylama yapılırsa karşı dururum. Riva'da Galatasaray Üniversitesi olmalı."

ÜNAL AYSAL: GÖRÜŞLERİM YOL GÖSTERİCİ ŞEKLİNDE OLACAKTIR

Bu konuda önümüzdeki günlerde ben de bir açıklama yapabilirim. Bu hepimiz için bir görev. Amacım yönetimi kritize etmek, zor duruma düşürmek değil. Görüşlerim ve açıklamalarım yönetime yol gösterici şekilde olacaktır. Bunun dışında, tabii konuşulacak bir konu, fakat hepimiz yapıcı olmak zorundayız."

"DURSUN ÖZBEK SADECE YETKİ SEBEBİ YÜZÜNDEN İSTİFA ETMEZ"
"Satmak çok kolay bir yöntem, kolaycı bir yöntem. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek yönetimlerin görevi. Arkadaşlarım da herhalde bu yolları arayacaktır. Genel Kurul, bu konuda yol gösterici olacaktır. Geçmişte de hep böyle olmuştur. Önümüzdeki günlerde düşünüp bir açıklama yapmayı düşünüyorum ama şu anda değil. Dursun Özbek'in de 'yetki verilmezse istifa ederim' sözlerine rağmen sırf bu sebepten bırakacağını zannetmiyorum. Hiçbir başkan yetki alamamaktan ötürü değil, başka sebeplerden ötürü istifa eder. Dursun Özbek kendisinin ve yönetiminin bu konuda hangi değerlere kadar tecrübeleri olduğunu düşünürler ve bunu yönetip yönetemeyecekleri konusundaki sorulara da cevap verdiler ve kararlarını aldılar."


 
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,40
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,12
Değişim -7,21 %
FK: 28,11
PD / DD: -5,38
İşlem Hacmi 2.538.171.356
Toplam Adet: 264.730.527
Ağırlıklı Ort.: 9,58
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MALİ19 Ekim 2016 17:14

    Ünal AYSAL GSRAY kulübüne en büyük zararı veren kişi

  • tarık19 Ekim 2016 15:59

    Allem eder,kallem ederler,yine de yetkiyi vermez bunlar.

  • STRATEJİST19 Ekim 2016 11:15

    Büyük kulüpler futbolcu satmadan borçlarını kapatamazlar. Televizyonlara çıkan yöneticilere sorun hepsi porto gibi futbolcu fabrikası olucazder ama çağreyi olamazlar. Hepsi futbolcularını messi değerinde görüyorlar. Değerini bulan her kez satılmalı ve ülkeye döviz girdisi olmalı yoksa borçlar katlanarak büyüyecektir.