E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Zafer Çağlayan yorumu---

Kılıçdaroğlu'ndan Zafer Çağlayan yorumu

Kılıçdaroğlu'ndan Zafer Çağlayan yorumu
10 Eylül 2017 - 13:10 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, eski bakan Zafer Çağlayan hakkında ABD'de dava açılmasına ilişkin olarak, "Bakanlık yapmış birisinin Amerika'da yolsuzluk davasında yargılanmasını ben içime sindiremiyorum" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy İspirtohane Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleşen CHP'ye yeni üye katılım toplantısına katıldı.

Törende konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiye farklı kimliklerden katılım olacağını söyleyerek, “Farklı kimliklerden, farklı inançların bir araya gelmesi bizim güzelliğimizi, ulusumuza ve bayrağımıza bağlılığımızı gösteriyor. Bu cennet ülkede hep birlikte bir arada yaşamak istiyoruz. Huzur içinde, kavga etmeden, ağır sözler söylemeden bir arada yaşamak istiyoruz. Türkiye yüz yıllık süreçte olgunluk dönemine girmek zorunda. Siyasetteki gerilimlerin, kavgaların Türkiye'yi nereye taşıdığını hep birlikte gördük. Bu kavgalar sonucunda idam sehpaları kuruldu, gencecik insanlar asıldı. Bu dönemleri tarihin tozlu sayfalarına terk etmek zorundayız. Bir arada yaşayalım derken, devleti yönetenlerin her kuruşun hesabını vermesi lazım. Benim ödediğim verginin her kuruşunun hesabını bu devleti yönetenlerin vermesi lazım” diye konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP olarak bütün insanları kucakladıklarını söyleyerek, “Oy versin, vermesin hiç önemli değil. Bütün insanları kucaklıyoruz. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur” şeklinde konuştu. 

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a ABD'de açılan davayı da değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Bakanlık yapmış birisinin Amerika'da yolsuzluk davasında yargılanmasını ben içime sindiremiyorum” ifadelerini kullandı. 

Terörle mücadeleye de değinen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Eğer bu ülkede kavgasız, gürültüsüz yaşayacaksak birinci adım adalettir. Çünkü adalet bütün inançların ortak temelidir. Adaletten yana olanları bizim çatımız altında bekliyoruz. Dört yılda terör sorununu çözemezsem siyaseti bırakacağım. Dört yılda çözeceğim diyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya10 Eylül 2017 23:40

    Amerika kesinlikle adil, bağımsız bir ülke değildir. Sadece bilinç altı kurgulamayla yönetilen aklı teslim alınmış insanların yönetildiği bir ülkedir. Geçen sene kaç zenci öldürüldüğünü ne çabuk unuttunuz. Kim ceza almıştı. Hatırlayan var mı

  • Nihat10 Eylül 2017 23:33

    Artık şundan eminim ki bu muhteremin bir yüzü Amerikaya bir yüzü Almanya ya bir yüzü de İngiltere derin devletine dönük. Kaç yüz olduğunu siz hesaplayın Ancak bize yani Türk Milletine bakacak yüzü nasıl buluyor onu anlayamadım.

  • Ziya10 Eylül 2017 23:29

    Bülent Özkan Irak, Suriye, Tunus, Mısır, Libya, Arakan da Yıllardır katliam yapılıyor ve nihai hedefin de Türkiye olduğunu mahallenin kedi köpekleri bile anladı sen ne saçmalıyorsun.

  • the newest Turkish 10 Eylül 2017 22:35

    Amerika'nın böyle kaypak oyunlara başvurmasını prestij kaybı olarak adlandırmak bir aldatmacadır... bu olay bilakis tüm dünyada Türkiye'nin izzet ve şerefinin artması ve gücünün daha da önemsenir ve dikkate alınır olması demektir ... Amerika Suriye de Irak ta FETÖ marifeti ile Rusya ilişkilerinde ve Hicaz dahil diğer coğrafyalarda fitne ateşlerken Türkiye'nin kendi çıkarları doğrultusunda hakkaniyet prensipli ve bölge halkları ile dostane ilişkiler kurması terör üretici ABD yi çileden çıkarıyor ve ajanlarının da artık fitne çıkartamıyor olması kinlerini katmerliyor . Bizler aziz Türk milleti olarak devletimiz hükümetimiz ordumuz ve ümmetimizin her daim yanındayız ... ya istiklal ya şehadet ...

  • Bülent Özkan10 Eylül 2017 22:06

    Arkadaşlar konu Amerikan bankalarından bu paranın geçirilnesidirbve Amerika kanunlarına göre bu suçturb Adamlarda yargı bağımsız. Teump''ı dinlemiyorlar. Bizdeki yargıdan halkımızın yüzde 80 inin memnun olmadığı anketlerde görüldü. Özetle ben de üzüldüm ülkemizin prestij kaybına.

  • fetö ye sorsana..10 Eylül 2017 21:10

    için nasıl sindireceğini FETÖ cıa ve mossad ajanlarına sorsana. sana daha gizli sinsi planlarını söylerler.

  • İyi ki varsın CHP ve Kılıçdaroğlu 10 Eylül 2017 21:08

    HELÂL OLSUN SANA KILIÇDAROĞLU.HIC BİR AYRIM GÖZETMEDEN HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN SORUMLU SIYASET YAPTIĞIN İÇİN.

  • SİHA SİHA SİHA 10 Eylül 2017 20:57

    SİHA cehape , SİHA abd , SİHA fetö , SİHA pkk ... SİHA özel bir kısaltmadır bu daltonları tarif eden mütemmim bir cüzdür ...

  • KILIÇ10 Eylül 2017 20:26

    PKK YI GEBERTEN İHALARA SESİN GÜR ÇIKIYOR .

  • baba10 Eylül 2017 19:46

    beylerr efendilerr BU CHP Ni alayı böyle hepiniz kılıçaroğlunun kopyasısınız AMA BU MİLLET SİZİ GAYET İYİ BİLİYORR SİZİN EN İYİ BİLDİĞİNİZ BUDUR İKİ YÜZLÜLÜK

  • Yemezler10 Eylül 2017 19:34

    CHP nin yargısı dışarda . Almanya Belçika İngiltere Yunanistan Hollanda ABD ve İsrail sözde mahkemeleri, CHP ortakları FETÖ ve PKK yı hukuken yurd dışındaki gayet muhkem koruyor .... 2019 da soru şu olacak : CHP nin yargısı yurt dışında mı kalsın yoksa mazaAllah vatanımıza mı yerleşsin ? Ama cevab kesin ve belli inşaAllah : defolun ...

  • Ahmetk10 Eylül 2017 19:26

    Konu yolsuzluk değil, Abd ambargosunun delinmesi. Konuyu çarpıtmadan, azıcık da olsa ülkenin yanında olsan keşke...

  • sencer10 Eylül 2017 19:09

    merak etme chpliler senin kasetle getirilmeni içlerine sindiriyorlar

  • AKBABA10 Eylül 2017 19:03

    ACBA seviniyonmu üzülüyonmu bence merkele sormak lazım

  • Al haydar yıldırım10 Eylül 2017 18:08

    fitne ve fesatıcı birisisin her zaman gücünü halktan değil hep kaos ve gözyaşından aldın.millet uyandı artık sana iktidar 100 sene geçsede olmaz.bunu anladığın için ülkeyi kan ve göz yaşına sokmak istiyorsun fakat millet uyandı.

  • 3+1=4 D PLANI.DİKKAT HAİNLER....DARBE410 Eylül 2017 17:32

    A PLANI B PLANI C PLANI D PLANI

  • SONUÇ?10 Eylül 2017 17:23

    HER BIRI DÜNYA EKONOMİ SİYASİ KONJEKTÖR GEREĞİ POTANSİYEL KATIL...

  • SABIR10 Eylül 2017 16:53

    TERÖRÜ BİTİRMENİN YOLU TÖRERÜ TERÖR GRUPLARI İLE BİTİRMEK.DEMİR DEMİRİ KESER.SON GÜLEN İYİ GÜLER.

  • gobel6610 Eylül 2017 15:37

    ABD bilinç altındakini sonunda ortaya koydu; ABD için çalışanlarda tekrar propagandalara başladılar. ABD'deki dava Çağlayanın Türkiye'nin tanımadığı İran ambargosunu delmek. Ana muhalefet lideri KeMAL demek ki konudan haberdar değil, Yolsuzluktan felan bahsediyor. Aynı şekilde Halk bankası da bu konu ile ilgili suçlanıyor. Demek ki konu, Halk bankasındaki ayakkabı kutusundaki para(ayakkabı kutusuna para koymak suç değildir) ve Çağlayan'ın Saat mevzusu değil ABD çıkarlarına çalışmamakmış. Bu durum şunu bir daha ortaya çıkarıyor; Türkiye'de ABD çıkarlarına hizmet eden Yargı mensupları ve politikacılar var.

  • kimene10 Eylül 2017 14:57

    kına yakarsın ozaman ğözün görmüyomu ABD PYDY ALENEN SİLAH VERİYOR ONAİTİRAZ ET

  • KİMENE10 Eylül 2017 14:02

    YOLSUZLUK,RÜŞVET.KAÇAKÇILIK,KARA PARA DANANIN KUYRUĞU YAKINDA KOPAR BU ÇARKIN DİŞLİLERİ YALAMA OLMUŞ

  • PARA YOLSUZLUK SAY SAYA BİLDİĞİN KADAR10 Eylül 2017 13:53

    PARALEL Mİ?PİSKOKULAR BACAYI SARDI.HEPSİ ORTAK.VATANDAŞ HARİÇ