E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Kılıçdaroğlu'ndan 'yumruk' tepkisi---

​Kılıçdaroğlu'ndan 'yumruk' tepkisi

​Kılıçdaroğlu'ndan 'yumruk' tepkisi
23 Ocak 2014 - 20:51 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Meclis'te yaşanan yumruklu kavgaya ilişkin açıklama yaptı, AK Parti'ye yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , "Hukukun çöktüğü yerde kaba kuvvet, zorbalık öne çıkar. AKP 'nin yaptığı budur" dedi. 

Kılıçdaroğlu, "CHP hiçbir zeminde zorbalığa boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Hukuk içinde kalarak bu zorbalığın da hesabını soracağız" diye konuştu. Kavgada yüzünden yaralanan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ı da telefonla arayan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Meclis’te bugün yaşanan 17 Aralık operasyonu tartışmasında AK Parti ’li Oktay Saral ile CHP’li Bülent Tezcan arasında yumruklu kavga çıkmıştı. Tezcan'ı yumruklayan Saral'a Meclis Genel Kurulu'nda kınama cezası verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zeki23 Ocak 2014 22:05

    hem memleketi soyuyorlar hem de dayak atıyorlar

  • kral23 Ocak 2014 22:05

    us ile uslanmayanı etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir. genel müdür hazretleri Sayın Bekir Bozdağa Hacı Bektaş Veli anma törenlerinde yumruk atan kişiyi kucağına alıp öpmüştün unutmuşsun herhalde . şimdi kalkıp ahlak dersi veriyon bu ülkede ahlak dersi verecek olan en son kişi ve parti sizsiniz.

  • Ayla Akcan23 Ocak 2014 21:19

    Bu vekil için inanın yorum yapmaya bile demez.

  • Mutlu23 Ocak 2014 21:03

    Suçluluk psikolojisiyle saldırıyorlar.Sn.Mv.Bülent Tezcan'a geçmiş olsun.

  • halk23 Ocak 2014 21:00

    ee kime yüklenecek baska?? chp nin kendi stratejisi yokki...birde chp olarak kendi planinizi aciklayin..