E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim açıklaması
29 Nisan 2016 - 15:18 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında erken seçim ihtimaline dair açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı TV proğramında, “Türkiye bir erken seçime gidebilir. Erken seçimin işaretleri de var. Bu tablo, bu yönetim tarzı Türkiye’yi farklı bir noktaya taşıyabilir her an için” dedi. Kılıçdaroğlu gazetecilerin “Erken seçim bekliyor musunuz” sorusunu yanıtladı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Erken seçimden söz etmek ihanet olur’ sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, “Türkiye bir erken seçime gidebilir. Erken seçimin işaretleri de var. Bu tablo, bu yönetim tarzı Türkiye’yi farklı bir noktaya taşıyabilir her an için. Biz seçim hazırlığını zaten yapıyoruz’’ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Azmi29 Nisan 2016 23:51

    Erken saçmalayanlar Akp başka partinin düşkü halinden yararlanmaz ve zamanı gelince seçim olur

  • Vatandaş29 Nisan 2016 17:55

    MHP kongresinin iptali erken seçimin yolunu açtı. akp bu fırsatı kaçırmaz, malum fırsatçılıkta akp üstüne yok...

  • devlet29 Nisan 2016 17:53

    mhp nin kurultay süreci durduruldu olamazsa seçim olmasına bir mani yok.

  • gökhan bahçeli29 Nisan 2016 17:03

    AKP , MHP nin genel başkan seçimlerini görmeden erken seçim kararı almaz. Kamu oyu araştırmalarında Meral Akşener'in % 25 lik bir kitlesi gözüküyor. Bu rakkam AKP yi erken seçim kararı aldırmaz.HDP herhalde baraj altında kalsa bile AKP Tek başına hükumeti kuracak çağunluğu sağlamayabilir. Merak Akşener'in bu yükselişi AKP nin tüm planlarını boşa çıkardı.Aksi halde plan hazırdı. Anayasa bahane edilip HDP de de baraj altında kalacak ona belki de Bahçeli'nin MHP si de eklenecekti. Bu şartlarla AKP 400 MV çıkarabilirdi.Bu plan bozuldu. Erken seçim olmaz.

  • mantıklısı bankaya faize yatırmak bence.29 Nisan 2016 16:19

    erken seçim olursa baskın bir seçim olacağından meclis tatile girmeden karar alınmalı ki bu durumda borsada riskler çok artabilir.