E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet---

Kılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet

Kılıçdaroğlu'ndan, Çiller'e tepki Erdoğan'a davet
19 Haziran 2018 - 22:57 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, Ak Parti mitingine katılan Tansu Çiller'e, "Amerika'da mal mülk edinen adamın ne milli şuuru. Ediniyorsan Türkiye'de edin. Amerika'da gidiyorsun hanlar hamamlar alıyorsun sonra milli şuur" ifadeleriyle yüklendi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakan Tansu Çiller’in Ak Parti mitingine katılmasını, “Varlığına itirazım yok da milli şuur demesi benim ağırıma gitti. Amerika’da mal mülk edinen adamın ne milli şuuru. Ediniyorsan Türkiye’de edin. Amerika’da gidiyorsun hanlar hamamlar alıyorsun sonra milli şuur! Hadi canım ne milli şuuru. Eğer gerçekten kendi felsefesine bağlıysa bir gün önce Süleyman Demirel’in ölüm yıl dönümüydü gider oraya katılır insan. Belli çıkar odaklarının telkinleriyle gidiyorsun oraya. Bu ülkede başbakanlık yapmışsın sen” sözleriyle eleştirdi.

"BAY KEMAL VE BAY MUHARREM" YANITI


Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bay Kemal ve Bay Muharrem diyerek konuşmasına yanıt verdi.

“CESARET EDEMİYOR”

Kılıçdaroğlu, “Şimdi ben ona ne söyleyeyim? Ne derse desin bu kaybedeceğini gösteriyor. Kısır tartışmalara bizi çekmek istiyor. Ben kısır tartışmalara girmeyeceğim. Ben bu ülkeye umut vadediyorum. O bana Bay Kemal diyor. Başımın üstüne ne derse desin ama özgüveni varsa çıkar karşıma konuşur.

Benim karşıma çıkmaya cesaret edemiyor. Bakalım kim daha bilgili. Kimin ufku daha geniş. Biz 21. yy’ın güçlü Türkiye’sini kurmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever20 Haziran 2018 00:24

    hadi goreyim ciddiyseniz vekil ayliklarina yariya indirmeye soz verin ,yapamassiniz cunku butun vaadleriniz havada......

  • POLAT ALEMDAR19 Haziran 2018 23:49

    sen de zerre kadar onur olsa 7 kez seçim kayıp ettin yinede utanmadan sıkılmadan o koltukda oturuyor ve felçli deniz baykal da aday gösteriyorsunuz.demek ki bir birleriniz gizli çamaşırlarını bir birleriniz biliyorku korkudan aday ettiniz.

  • Türkoğlutürk 20 Haziran 2018 10:36

    İstiklal marşını oturarak dinleyen bop eşbaşkanına oy ver.

  • Mehmet 19 Haziran 2018 23:09

    Sen şakamısın be kardeşim.

  • xx19 Haziran 2018 23:07

    yerel yönetimlere özerklik vererek mi 21. yy’ın güçlü Türkiye’sini kuracaksın.Hadi ordan....Atatürk'ün kemiklerini sızlattınız be...