E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum---

Kılıçdaroğlu'ndan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum

Kılıçdaroğlu'ndan cenazedeki fotoğraf için ilk yorum
19 Aralık 2017 - 11:43 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde yaşananları anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayınında Ahmed Arpat'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

MESUT YILMAZ'IN OĞLUNUN VEFATI

''Evlat acısı acıların en büyüğüdür o acıyı yaşayan bir baba olarak evlat acısının ne anlama geldiğini biliyorum. Sıralı olmayan ölüm her zaman acı getirir. Mesut Yılmaz'ın saygın bir devlet adamı kimliği vardır. Dün de cenaze törenine katıldık. Bir rahatsızlığının olmasının yol açtığı bir ölüm.

CENAZEDE ERDOĞAN İLE OLAN FOTOĞRAF KARESİ

Sıradan Sayın Erdoğan geliyordu geldi yerine geçti benim açımdan çok fazla bir şey ifade etmiyor. Sayın Erdoğan'ın cenazeye gelmesi de tabii önemli bir şey.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

Eğer ekonominin daha kötüye gideceğini görürlerse erken seçim kararı alabilirler. Ekonominin daha da kritik bir noktaya gideceği yönünde bir görüntü bir algı oluşursa saray çevresinde erken seçim kararı alırlar.

BAHÇELİ’NİN “SEÇİM BARAJI DÜŞSÜN” ÇIKIŞI

Bahçeli bir çıkış yaptı seçim barajının düşürülmesi konusunda ama iktidar çevresinin işine gelmediği için bir kenara koydular

SEÇİM İTTİFAKI

Önümüzdeki süreç zaten bir ittifak süreci olacak. Tek adam rejimi ve demokratik parlamenter sistem. Demokrasiden yana olanlar bir ittifak oluşturacak, otoriter sistemden yana olanlar da bir ittifak oluşturacak. Ben hiçbir ülkücünün, hiçbir milliyetçinin otoriter yönetimden yana olduğunu düşünmüyorum. Her vatansever demokrasiden yana tavır alır. Geçmişte askeri darbelerin olduğu yıllarda en büyük acıları bu ülkenin devrimcileri ve ülkücüleri çekmiştir. Ülkücüleri ve milliyetçileri demokrasiden yana tavır alanlar olarak görüyorum. Bugün için herhangi bir ittifak söz konusu değil. Ama söylediğim gibi demokrasiden yan kim tavır alıyorsa onlara evet deriz."

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ GÖREVDEN ALINMASI

Her belediye başkanı hakkında inceleme de yapılabilir soruşturma da yapılabilir. Biz hiçbir zaman bunu için bir eleştiri yapmadık. İçişleri Bakanı'nın saydığı unsurların tamamından belediye başkanımız için takipsizlik kararı verilmiş. Ben Battal Bey’e sordum “nedir bunlar” diye. Hepsinin mahkeme kararını bana gösterdi. Şimdi siz Man Adası’nı tartışmadan uzak tutmak ve içişleri bakanı olarak koltuğunu sağlamlaştırmak için böyle bir yola başvuruyorsunuz. Şu bir gerçek: Bizim belediye başkanlarımızı baskılayarak onları iş yapamaz hale getirmek ve “bakın görüyorsunuz CHP’li belediyeler iş yapamıyor” demek.

BİR KURUŞ TORPİL VARSA SİYASETİ BIRAKIRIM

Buz Rezidans'ta kızımın 73 metrekarelik bir dairesi var. Eğer bir kuruşluk bir torpil varsa ben siyaseti bırakırım. Ben onlara benzemem. Bu iddia üzerine ben sadece kendimin değil bütün çocuklarımın, dünürlerim dal hepsinin mal varlığını araştırın dedim. Ben siyaseti ahlak temelli yaparım. Varsa bir ahlaksızlık üzerine gidelim.

MAL VARLIĞIMI ARAŞTIRIN DİYORUM ARAŞTIRMIYORLAR

Mal varlığımı araştırın” diyorum araştırmıyorlar. Siyasi manevra diyorlar. Bir siyasi manevra da Binali Bey Erdoğan yapsın. Kızımın dairesi orada, hatta dedim ki “şu basın mensuplarını çağırı da gösterin şu daireyi. İnanın daireyi aldı 2 ay bekledi mobilya almak için biraz para biriktirmek için. 
Battal Bey’in eşi ön seçimle geldi. Ben onun milletvekilliğini ilan etmedim ki. Kontenjandan olsa hadi diyelim bu iddia doğrudur ama kontenjandan gelmedi ki.

KIZIM TAZMİNAT KAZANDI

Bu tür iddiaları havuz medyası yapıyor. Bunlar aynı başlıkları atarlar. Kızım tazminat davası açtı kazandı. Bir insanla bu kadar uğraşılır mı? Ben kızıma “hiçbir CHP’li belediyenin işini almayacaksın” dedim. Aile olarak bunların hepsine dikkat ediyoruz. O kadar dikkat ediyoruz ki  bir karar alırken “acaba bu şu şekilde bir tartışma olur mu” diye düşünüyoruz. Kızım mütevazi bir daire alıyor. Versinler 1 milyon dolar hemen verelim. Bırakın 1 milyon doları 100 bin dolar versinler hemen verelim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)