E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Baykal'a ziyaret---

Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a ziyaret

Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a ziyaret
18 Haziran 2018 - 11:59 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Deniz Baykal'a tedavi gördüğü Bilkent'teki Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir bayram ziyareti gerçekleştirdi

Ankara’da dün çeşitli toplantılara katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ile birlikte Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Deniz Baykal’a bayram ziyaretinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Kılıçdaroğlu’nun, Baykal’ın Ramazan Bayramı’nı kutladığı, iki siyasetçinin seçim kampanyası hakkında sohbet ettiği öğrenildi.

Ayrıca Kılıçdaroğlu’nun Baykal’ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldığı belirtildi.

Baykal, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden önce aynı hastanede tedavi olan gazilerle de bayramlaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6618 Haziran 2018 12:11

    Baykal'a Allah'tan acil şifalar diliyorum fakat insanların gözüne baka baka CHP'nin yaptığı milletin parasını iş yapamayacak, ülke bakışına hizmet edemeyecek bir kişiye vermektir. Bu CHP'nin zihniyetini gösterir. Yolsuzluk, usulsüzlük yalnızca para çalarak yapılmaz, böyle kanun boşlukları kullanarak insanın gözüne baka baka da yapılır.