E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme---

Kılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme

Kılıçdaroğlu'na askeri karşılamada yeni gelişme
24 Nisan 2017 - 11:30 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya yönelik soruşturma için Bakan Fikri Işık, "Teftiş Kurulu Başkanımızı bizzat görevlendirdim" dedi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik askeri karşılama için Milli Savunma Bakanlığı'nda Teftiş Kurulu Başkanı'nın görevlendirildiğini açıkladı.

Bakan Işık, 24 TV canlı yayınında, Kılıçdaroğlu'nun karşılanmasına ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"GİT, BU KONUYU İNCELE..."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bandırma'da askeri törenle karşılanmasıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nda, Teftiş Kurulu Başkanı'nın görevlendirildiğini açıklayan Bakan Işık şunları söyledi:

"Hava Kuvvetleri Komutanı, bu olayla ilgili kendi içinde bir inceleme yapmış; ama bana bağlı olduğu için benim de bir teftiş kurulum var. Ben de Teftiş Kurulu Başkanımızı bizzat görevlendirdim. 'Git, bu konuyu incele ve gerektiğinde soruşturmayı yap ve bununla ilgili raporu bana getir'. Dün akşam Hava Kuvvetleri Komutanımızın ifadesi, kendi iç incelemesidir. Bağlayıcı değil; ama asıl nihai karar, bakanlığımızın Teftiş Kurulu'nun. O gelecek rapora göre, biz de işlem yapacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)