E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Eve kavuşmanın huzuru içindeyim---

Kılıçdaroğlu: Eve kavuşmanın huzuru içindeyim

Kılıçdaroğlu: Eve kavuşmanın huzuru içindeyim
11 Temmuz 2017 - 19:24 borsagundem.com

Eve dönmesinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma sordum. Eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim" diye konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet yürüyüşü"nün ardından Ankara'daki evine bugün karayolu ile ulaştı.

25 günlük yürüyüşün ardından eve dönen ve kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri bu sefer arabayla geçtim. Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma sordum. Eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye'de ki bütün vatandaşlarım duymuş olur" dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 gün sonra Ankara'daki evine ulaştı. Kılıçdaroğlu, "27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri bu sefer arabayla geçtim. Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma sordum. Selamlar Köyü'ne uğradım. Bulak Köyü'ne uğradım. Her iki köyde oturan vatandaşlarımın çayını kahvesini içtim. Hepsini yürekten teşekkür ediyorum. Dolayısıyla eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye'de ki bütün vatandaşlarım duymuş olur. Zaten bu adalet yürüyüşünün temel amacı buydu. Hepimiz bu ülkede huzur içinde yaşayalım"diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)