E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa İstanbul'dan Kervansaray'a 'kottan atma' uyarısı---

Borsa İstanbul'dan Kervansaray'a 'kottan atma' uyarısı

Borsa İstanbul'dan Kervansaray'a 'kottan atma' uyarısı
04 Mayıs 2016 - 11:30 borsagundem.com

Borsa İstanbul, Mintay Tekstil'deki gecikmeli bildirimlerinden dolayı Kervansaray Yatırım Holding'i uyardı...

Borsa İstanbul KAP' yaptığı açıklamada, borsada Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmekte olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'yi uyardığını bildirdi. Uyarı sebebi olarak  yüzde 99,94 oranında bağlı ortaklığı olan Mintay Dış Ticaret Tekstil Sanayi A.Ş.'nin iflas erteleme için mahkemeye başvurması ve söz konusu şirket yönetimine kayyum atanması hususlarını KAP'ta gecikmeli olarak bildirmesi olarak gösterdi.

Açıklamada şirketin Kotasyon Yönergesinin "Kotta Kalma Şartları" başlıklı , bir takvim yılı içinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle 3 defa uyarılması halinde kotta kalma koşulunun kaybedileceği hükmü kapsamında ilk uyarı olarak değerlendirilmesine karar verildiği belirtildi.
 

Mintay Tekstil iflas erteleme istedi

 

MMCAS: İflas erteleme kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,18
En Yüksek: 2,12
En Düşük: 1,99
Değişim 1,87 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,15
İşlem Hacmi 2.366.352
Toplam Adet: 1.173.104
Ağırlıklı Ort.: 2,18
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat04 Mayıs 2016 21:31

    ky kim koruyacak Spk neden bizi görmezden geldi bunca zamandır.

  • ödül olur..04 Mayıs 2016 14:08

    zaten adamların istediği ol. dolandırdılar. kottan çıkıp ödüllendirilirler. ne hesap verir. ne birşey.. mahkemelrde de sahte bilirkişi raporu yazdırır. söğüşlediği yüzlerce milyon dolarla üstüne yatar..

  • ANKARA04 Mayıs 2016 12:59

    BİNLERCE YATIRIMCININ AHINI VE BEDDUASI ALDI SAYIGAN SÜLALESİ.BİNLERCE YATIRIMCI HAKKINI HARAM ETTİ.OCAKLAR SÖNDÜRDÜ.AİLE HAYATLARINI BİTİRDİ..SPK 4 YILDAN BERİ BUNLARA GÖZ YUMDU.DAVA ÜSTÜNE DAVLAR VAR.BU TİPLERİN BORSADA YERİ YOK TOPLUM İÇİNDE DOLAŞMALARI BİLE SAKINCALI.

  • tv04 Mayıs 2016 12:40

    atın atın butür işlerin ekonomimize hiç bir faydası yok ilerde borsa yönetimi anlıyacaktır ranlolar ataçlar mangolar sıralasak daha niceleri yazık neyazık