E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKervansaray Yatırım Holding’e fesih davası açıldı---

Kervansaray Yatırım Holding’e fesih davası açıldı

Kervansaray Yatırım Holding’e fesih davası açıldı
24 Eylül 2018 - 12:45 borsagundem.com

Yakın İzleme Pazarı’nın kuruşlu hissesi Kervansaray Yatırım Holding’in büyük kayıplar yaşayan, “Her şeyimiz kaybettik” diye feryat eden yatırımcılarının İstanbul 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde şirket feshi davası açtığı ortaya çıktı

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER

Yakın İzleme Pazarı’nın 0.28 kuruşlu hissesi Kervansaray Yatırım Holding’in yıktığı hayaller ortada; tasarruf sahiplerine vurduğu darbelerin açtığı yaralar iyileşmiyor. Varını yoğunu yatırım yaptıkları hissede kaybeden tasarruf sahiplerinin gözyaşları dinmiyor.

“Biz zaten battık, eşimizin, çocuğumuzun yüzüne bakamıyoruz…” diyen Kervansaraycılar, her gün yükselen çığlıklara artık bir son vermek amacıyla harekete geçti. Babası Ertan Sayılgan ve kardeşi Selim Sayılgan’ı şirketten gönderip, Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturan büyük ortak Zeynep Tümer’in verdiği sözleri tutmadığını öne süren yatırımcılar şirket aleyhine yeni bir fesih davası açtı.

16. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ’NDE DAVA AÇILDI

151 yatırımcı adına 4 Eylül 2018’de Çağlayan’da 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde yer alan 28 suçlama arasında; şirketin borsaya açılmış olmasına rağmen hala aile şirketi mantığı ile yönetildiği; çoğunluk hissedarları tarafından usulsüzlük ve yolsuzlar yapıldığı; şirketin mal varlığı ve parasının şahsi amaçlar için kullandığı, giderlerin abartılarak kârın düşük gösterilip son 5 yıldır bilançoda yapılan hilelerle sürekli zarar yazıldığı; otel gelirlerinin şirkete ait banka hesaplarında tutulması gerekirken kayıt altına alınmadan başka hesaplara aktarıldığı, bu yolla şirketin içinin boşaltıldığı; şirket gelirleri ve kullanılan kredilerin eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan tarafından farklı yere aktarıldığı, aynı yöntemin ablası Zeynep Tümer döneminde de devam ettiği iddiaları yer aldı.

USULSÜZ BORÇ, AVANS VERME, GAYRİMENKULÜ GİZLEME

Dilekçede şirket ortaklarına, aile fertlerine, yönetime yakın isimlere Holding’in kasasından faizsiz borçlar, usulsüz avanslar verildiği ancak karşılıkları tahsil edilmeyerek Kervansaray’ın zarara uğratıldığı, bu uygulamanın halen sürdüğü belirtildi.

Ayrıca birçok gayrimenkulün gizlendiği de öne sürüldü.

70 TAŞINMAZIN AKİBETİ BİLİNMİYOR, ANA BORÇ BÜYÜK

Dava dilekçesine giren ifadeye göre, Kervansaray Yatırım Holding varlıklarında bulunan ve ekspertiz raporlarındaki değeri 144.815.424 TL olan 70 taşınmazın tapusu bağımsız denetim kurumlarından kaçırıldı. “Akibetleri bilinmiyor” denildi.

Kervansaray’ın kurucusu ve eski yönetim kurulu başkanı Ertan Sayılgan’ın da şirket gelirini illegal yollarla şirket dışına aktardığının tespit ve ihtar edildiği bilgisinin de paylaşıldığı dilekçede davalı şirketin vadesi geçmiş olup ödenmeyen ve icra takibine başlanmış olarak toplam 73.054.759 Euro + 2.088.568 USD + 75.843.855 TL faiz hariç ana borcu bulunduğu anlatıldı.

Şirketin öz kaynakları yeterli olduğu halde, usulsüz şekilde borçlandırılarak büyük bir faiz yükü altına sokulduğu, kur farkı nedeniyle de büyük bir zararın oluşmasına sebebiyet verildiği ifade edildi.

DEĞERİNİN ÇOK ALTINDA SATILAN OTELLER

Vadesi gelen borçların ödenmediği için şirket aleyhine birçok icra takibinin başlatıldığını söyleyen yatırımcılar, kıymetli taşınmazların ve otellerin değerlerinin çok altında satışa çıkarılarak, bağlantılı oldukları şirketlere peşkeş çekilmek istendiğini ileri sürdü.

Dilekçede, Kervansaray Bodrum Oteli, Bursa Kervansaray Termal Otel, Kervansaray Lara Otel, Kervansaray Uludağ Otel ve Kervansaray Kundu Otel’de yaşananlar, suistimaller, mal varlığının kaçırılması, muvazaalı kira sözleşmeleri, SPK’nın suç duyuruları, verilen cezalar, mahkemeler, kararlar tek tek sıralandı.

PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ HİSSEYİ VURDU

Normal şartlarda şirketin kendi gelir ve öz kaynaklarının bu borçları ödemeye yettiği ancak kullanılan kredilerin akıbetinin belli olmadığı ayrıca şirket gelirlerinin saklandığından borçların ödenmediği ve kasıtlı olarak şirketin temerrüde düşürüldüğünü ileri süren yatırımcılar borsadaki kritik manzarayı da davaya taşıdı. Son iki yıldır genel kurulunu toplamayan Kervansaray Yatırım Holding yönetiminin kural tanımaz tutumu sayesinde İkinci Ulusal Pazar’dan Yakın İzleme Pazarı’na alınmasının hisselerde hızlı düşüşe neden olduğu, değerinin 0,14 kuruşa kadar indiği, şimdilerde 0,30 kuruşlardan işlem gördüğü vurgulandı.

Dilekçede adı geçen şirkete 7.800.000 TL bedelli 15.000.000 adet Kervansaray Yatırım Holding hissesi verilmesine rağmen söz konusu paranın halen tahsil edilmediği ve hiçbir yasal işlem yapılmadığı hatırlatıldı.

Ve “Şirket yönetimi yasal olmayan yollarla şirketin kaynaklarını 3. şahıslara aktararak Holding’in içini boşaltmaya devam etmektedir” denildi.

SONUÇ BÖLÜMÜNDE YER ALAN İSTEKLER

Davacı 151 yatırımcı adına Av. Nail Çakır imzasını taşıyan ve 20 delilin yer verildiği dava dilekçesinin sonuç bölümüne şöyle yazıldı:

1) Öncelikle, başka usulsüzlüklerin önüne geçilmesi, davalı şirketin mal varlığının daha fazla azalmaması, koruma altına alınmasını temin etmeye ve dava tarihi itibarıyla şirketin borçlandırılması, zarar ettirilmesi, içinin boşaltılması gibi her türlü işlemin önlenmesi amacıyla davalı şirkete yönetim kayyımı atanmasına,

2) Davalı şirket adına taşınmaz, araç, malvarlığı ve mevduat araştırması yapılması, bütün taşınmazları üzerinde ipotek, haciz vs. onlarca takdiyat olup, alacaklılar tarafından neredeyse tamamının icradan satışı istenmiş olduğundan bunlar üzerine dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati haciz, uygun görülmediği takdirde ihtiyati tedbir konulmasına,

3) Çoğunluk pay sahibi olan şirket ortağı Zeynep Tümer ile eski yönetim kurulu üyesi kardeşi Selim Sayılgan ve babası Ertan Sayılgan’ın adına taşınmaz, araç, malvarlığı, mevduat araştırması yapılması ve bunlar üzerine dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati tedbir konulmasına,

4) Davamızın kabulü ile TTK.m.531 gereği davalı Kervansaray Yatırım Holding A.Ş,’nin haklı nedenle feshine,

Eğer mahkeme aksi kanaatte olursa fazlaya ilişkin haklarımız saklı kalmak kaydıyla davacı ortakların pay bedellerinin karar tarihine en yakın tarihteki gerçek değerlerinin dava tarihinden itibaren işletilecek avans faizi ile birlikte ödenmek suretiyle şirket ortaklığından çıkarılmalarına,

Arz ve talep olunur…

MAHKEMEDEN ‘ÇOK ACELE’ UYARILI YAZILAR

2018/807 dosya nosuyla açılan davada İstanbul 16. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden Sermaye Piyasası Kurulu’na gönderilen mailde Kervansaray Yatırım Holding soruldu. 17 Eylül 2018 tarihli yazıda, “… Mahkememiz dosyasında davalı bulunan Kervansaray Yatırım Holding A,Ş. hakkında kurulunuzca alınmış tüm kararlar, suç duyuruları, idari para cezalarının ve bitmiş devam eden hukuk ceza davalarının çok acele mahkememize bildirilmesi rica olunur” denildi.

Mahkeme aynı tarihte Kervansaray Yatırım Holding’den de belge istedi. “Mahkememiz ara kararı gereğince, şirketinizce takbis araştırması yapılarak şirketinize ait aktif ve pasif (son beş yıl içerisinde satılmış olan) takyidatlı tapu örneklerinin çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”

17 Eylül’de ayrıca bağımsız denetim şirketinden de bilgi istendi. 16. Asliye Ceza’dan İstanbul Bahçelievler adresli Aday Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.’ye iletilen yazıda şu ifadeye yer verildi: “Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. hakkında hazırlanan denetim raporlarının çıkartılarak çok acele mahkememize gönderilmesi rica olunur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,18
En Yüksek: 2,12
En Düşük: 1,99
Değişim 1,87 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,15
İşlem Hacmi 2.366.352
Toplam Adet: 1.173.104
Ağırlıklı Ort.: 2,18
YORUMLAR (249)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ümit19 Mayıs 2019 17:18

    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

  • Gazi28 Kasım 2018 20:50

    Bu ülkede hep küçük yatırımcı soyuldu. Netice sıfır bunlar hep müslümanlık adına yapılıyor. Nerde kaldı ku hakkı, Ak taşı kim batırdı devleti idare edenler daha ismini sayamayacağım bir çok kağıt Bist' te yok oldu gitti odaklar söndü kimin umurunda ! Bu işi veremiyorsanız Bişri kapatın gitsin Bireysel emeklilik çıkardınız milletin parası pul oldu hep küçük yatırımcı yok oluyor. Kul hakkı hepinize kul hakkı haram olsun Kervan da aynısı hepsinin maduru olarak zehir zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum.

  • dayı01 Kasım 2018 09:28

    Arkadaşlar bu fesih davasına katılmayanlarda sonradan dava ya dahil olabiliyor mu, oluyorsa ne yapmamız lazım.

  • Adana02 Ekim 2018 14:50

    Zamanında nedaoyu da erdinci de ilhani da tek başına eleştiren insanlari dinlemedi bu millet. Demekki hisleri kuvvetliymis. Grupça bu adamları savunup birde bu eleştiren adamlara hücum ettiler. Cezasınıda çekiyor herkes.

  • Ogretmen29 Eylül 2018 13:15

    Dava acanlari bırak olumsuz yorum yazanlar bile bana göre hesap vermek zorunda değil. Ne diye hesap sorulacak? Biri kod dışı diyor olabilir diyerleride mahkemeye verior toplanıp. Geri cektilerse cekmisler kendi kararları .Selim zeyno eto hesap vermeyecek ama bu adamlar hesap verecek oylemi o adam ne içiyor çok merak ediyorum.

  • Ordulu29 Eylül 2018 00:41

    Bir yerde köz03 diye biri çıkmış . Volbor diyor drtuss diyor iyi okey, birde bunların yanına fresell ile tb yi ekliyor. Neymis bunlar hesap verecekmiş. Cello dediği frecell fesih davasını acanlarin başında geliyor zaten. Adam her yanlisi düzeltiyor. Algıları yerle bir ediyor. Tb ise herkes davayı geri çekerken aynen ifa davasini bölge idare mahkemesine götürmüş karar iptal davası açmış. Bu adamlar mı hesap verecekmiş? Hergun Çağrı 3 TL diyen Serdar şirin, Muharrem, spk'nin ışıklarına bakanlar hesap vermeyecek? Bunlarin isimlerini anan yok. Demekki Birilerinin yarası birileri ile çok derin. Bu son fesih grubu o yarayı dahada desecek inşallah. Bakmayın siz gruba bu adamların ağzını acmadiklarina. En ufak fırsatta grubada saldırmak için 4 gözle bekliyorlar. Gruptan atılmasıda tesadüf olmamış zaten. 😂😀

  • Ferit29 Eylül 2018 13:30

    İstinâf mahkemesini kastediyorsun sanırım. Bölge adliye mahkemesi olmasın?

  • Ferit29 Eylül 2018 04:09

    27 kuruşada bunlar düşürmüştür kesin puhaha. 4 nicki kodlamış ama birini hariç. Cagridan hala endişeleri varsa ifa davasinin temyize gidip kapanmamış olması tabiki işlerine gelmemis elemanın kuyruk acısı bence bu Demekki herkesi kandırmak mümkün olmuyormuş puhaha

  • erci25 Eylül 2018 14:32

    Köylerde şirkete ve aileye hakaret ederek, bunları mağdur duruma sokmaya çalışanları görüyorum. Bence yanlış. Haksızı , haklı duruma sokmanın alemi yok.

  • Hüseyin Cebeci25 Eylül 2018 13:24

    Borsa gündemi okuyan devlet büyüklerimiz buraya göz kulak verin duyarsız olmayın yatarak değil vatadanşın sorunlarıylada ilgilenip aldığınız parayı hakedin

  • Hint fakiri 25 Eylül 2018 12:12

    Borsa gündemde olmasa sesimizi duyan olmayacak

  • Hint fakiri25 Eylül 2018 12:10

    Ankara’da İstanbul’da toplanıp basın açıklaması yapalım

  • İsyannn25 Eylül 2018 12:08

    Böyle adalet olmaz

  • İsyannn25 Eylül 2018 12:07

    Yaşamaktan bıktık borç gırtlağa dayandı Memleketi yönetenler nerdesiniz

  • muratçe25 Eylül 2018 11:06

    Halka açılıp halkı kandırıp şirketi bu hale sokanlar hesap verecek

  • Serdar demdi25 Eylül 2018 10:24

    151 kişi hakkını arıyor. Beştepeye kadar çıkıyoruz. Şirketi kim soyuyorsa hapis yatana kadar, ceza görene kadar, durmayacağız.

  • Burhan 25 Eylül 2018 10:21

    Borsa gündeme teşekkürler. Yatırımcılar olarak kararlıyız ve bu işin sonuna kadar gideceğiz.

  • ALİİİİ KOR25 Eylül 2018 09:13

    Zeynep hanım duy sesimiziiiii !!!! Böyle devam edersen seni hapislerde süründüreceğiz...Tabiii ülkede adalet kaldıysa...

  • Mustafa uzun25 Eylül 2018 07:33

    Elinize emeğinize sağlık

  • Sabah kahvesi25 Eylül 2018 07:13

    Elinize sağlık çok güzel bir şey yaptınız bu doğruları tüm piyasa ogrenmeliydi

  • Zakir Akkiraz25 Eylül 2018 07:12

    Bu duruma gelmeyi onlar seçti kuru inatla koca şirket yonetilmez

  • Bor havasi25 Eylül 2018 07:10

    K.y. nin yanında olanlardan Allah razi olsun

  • Salih gecgelmis25 Eylül 2018 07:09

    Teşekkürler borsa gundem

  • Emin güven25 Eylül 2018 07:09

    Zaman birlik zamanı fesih davasına katılmayan varsa geç olmadan haklarını almak için katilsin

  • Mister invester25 Eylül 2018 07:07

    Kayyum yonetse bist 100e girecek şirket gözaltı pazarında yeter artık

  • Volkan Demir25 Eylül 2018 01:18

    Küçük yatırıncının sömürülmesine dur diyecek kimse yokmu?

  • Musa25 Eylül 2018 01:04

    İnşallah ilahi adalet tecelli edecek...

  • Hakim amca 25 Eylül 2018 00:49

    Adalet burdamı yok Peki nerde adalet Kimi koruyor adalet Zenginimi fakirimi Haklıyımı haksızımı

  • Yavuzhan25 Eylül 2018 00:47

    .Doğuda bu yüce bayrağımızın dalgalanmasını ve bizlerin huzurlu bir şekilde evimizde yatmamızı sağlayan kurşunlara siper olan ve bütün biriktirdiği parasını bir umut kapısıdır diye Kervansaray hissesine yatırmış Asker,Polis,Memur ve Küçük yatırımcının parasını alıp kursağına koyan hangi vicdan vicdandır sorarım.. İnsanı insanlığından bezdiren bu insanları önce ELLÂHcc. sonrada yüce adaletimize havale ediyorum.

  • Dublör25 Eylül 2018 00:44

    7 yıl oldu bu hissede olan bütün umutlarımız pul oldu herdefasında vermiş olduğu vaadleri yerine getirmeyen bunca iyi niyetli yatırımcıyı oyalayıp,yuvalarını yıkma noktasına getiren bu kan emici merhamet yoksunu zalim insanları yetkili kurum ve merciilerin artık biran önce bunca hile ve düzenbazlığı görüp yıllarını ve umutlarını 7 yıla mahkum etmiş bu küçük umut bekçisi olanyatırımcıları görmesini ve kollamasını bekliyoruz.Mevlâ nın adaleti geçde olsa yerini bulacaktır hiç kuşkumuz yok! Peki ya giden yılların hesabını bize kim verecek pul olan değerlerimizi ve beklentilerimizi bize kim,kimler verecek sorarım.Yıkılan bunca yuvanın vebalini kim nasıl verecek sesimizi duyacak adaletli idarecilere sesleniyoruz duyun artık sesimizi..

  • Mustafa Öceş25 Eylül 2018 00:27

    Yıllardan beri bizi süründürdüler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Teşekkürler Borsa Gündem.

  • Hakim amca 25 Eylül 2018 00:05

    Ezilenler hep fakirlermi olacak adalet ne zaman bizden yana olacak

  • Hakim amca 24 Eylül 2018 23:54

    Yuva yıkanın yuvası olmaz

  • Hakim amca 24 Eylül 2018 23:51

    Müslüman bir ülkede yaşıyoruz Her türlü zülmü gördük yaşadık

  • hakıdiga24 Eylül 2018 23:42

    kul hakkına ve gaspına dur demek lazım artık helal kazanın gitsin. yöneticilerden adilane beklerdik ama yuku alan gerisini görmüyor sanırım.

  • Zbyr24 Eylül 2018 23:39

    Elbet bir gün adalet tecelli edecek .. inşaallah biz bunu görürüz. Teşekkürler Borsa Gündem .

  • Hakim amca 24 Eylül 2018 23:37

    Hiç bir güç adaletten yukarı olamaz unutmayın Berlin’de hakimler var adalet var Türkiye de .....

  • ibrahim gök24 Eylül 2018 23:34

    Ülkemizde adalet ve küçük yatırımcı mı kazanacak, yoksa muz cumhuriyeti miyiz, Ortaya çıkacağı bir dava olacak...

  • İsooo24 Eylül 2018 23:29

    ADelet önündeki inşallah ben ağır cezayı alacaksınız

  • Fatih24 Eylül 2018 23:24

    AllAh belalarini vereceksayilganla tumerin

  • Robinhoood24 Eylül 2018 23:12

    Kötüler kazanmasın İyiler kazansın

  • Demir24 Eylül 2018 23:12

    Hırsızlığa sömürücülüğe son.adalet istiyoruz

  • S mutlu24 Eylül 2018 23:10

    Yerli yayımcı borsaya ilgi gostermiyorsa tek sebebi kanunlarin kucuk yatirimciyi korumakta yetersiz kalmasi ve art niyetli potronlarin bunu fırsata cevirmererk küçük yatirimciyi yolunacak tavuk gibi görmeleri. Artık yeter yetkililerden duruma el koymalarini beliyoruz

  • Robinhood24 Eylül 2018 23:09

    Kul hakkı kul hakkı yemeyin artık kul hakkı

  • Hanedan24 Eylül 2018 23:09

    Teşekkür ederiz ky nin sesi borsa gündem

  • m.f.g24 Eylül 2018 23:07

    Er yada geç adalet sizinde tepenize binecek sayılganlar.

  • Kuşçu 24 Eylül 2018 23:06

    Ortada gün gibi açık yolsuzluk var ve ilgili devlet kurumları uyuyor.Yolsuzluğu yapanları cezalandırmak için küçük yatırımcının çaba sarfetmesi bekleniyor.Allah sabır versin mağdur olanlara.Adalet doğru işlerse hak ettikleri cezaları alırlar diye düşünüyorum.

  • A.y24 Eylül 2018 23:06

    Ky nin sesi Borsa Gündem.teşekkürler

  • Garib 24 Eylül 2018 23:05

    Artık yeter bıktık tükendik perişan olduk

  • Robin hood 24 Eylül 2018 23:04

    Yaz yaz gazeteci yaz televolerde voleyi vuranları değil 151 babayitlerin onurlu mücadelesini yaz

  • Kenan Güler24 Eylül 2018 23:03

    Borsagündeme teşekkür ederim. 5 yıldır bu sayılganlar yüzünden evimde huzur kalmadı. Biz şirkete yatırım yaptığımızı sandık. Meğerse vatandaşı soymak için tezgahmış. Herkes varsa cezasını çeksin.

  • Mehmet demir24 Eylül 2018 23:03

    Er yada geç ky kazanacak.

  • Ali özdoğan24 Eylül 2018 23:02

    Teşekkürler Borsa Gündem

  • Gülay Aktaş24 Eylül 2018 23:01

    Bu böyle kalmazın hikayesi vardır Allah katında.Şirket sahiplerine adaleti birilerininn hatırlatması lazımdı. Bu dava haklının hakkını alması,adaletin yerini bulması için. Kimse kimsenin hakkına tenezzül etmemeli. Müslüman ülkede yaşıyorsan müslümana yakışır gibi ticaretini yapacaksın kimsenin hakkını yememeyi öğreniceksin. Öğrenmediğin takdirde böyle rezil olmayı göze alıcaksın. Bu dava bütün şirket sahiplerine örnek olsun. Kimse kimsenin sırtından para kazanmasın ,herkes doğru düzhün öüslüman ahlakıyla ticaret yapsın

  • Yazik yatirimci :(24 Eylül 2018 23:01

    Adalet yerini ancak hukuk erken tecelli ederse yerini bulur!

  • EtopZ24 Eylül 2018 23:00

    SPK kanununa ve geçmişte benzen durumlar için yaptırılan zorunlu çağrıya inandık. Çağrı ile ilgili yürütmeyi durdurma karariyla ilgili tüm davaları kaybeden ama en son hukuki yol olan Karar düzeltmeyi kazanan (??!!) Şirket ve Hukuki Garabete imza atmış olan Danıştay 13. Dairesi el birliği ile Kervan yatirimcisini mağdur etmiştir. SPK da ve seyirci kalmıştır. Bunların hesabı nasıl verilecek.

  • Savaş albayrak24 Eylül 2018 23:00

    Çok acil bir şekilde yolumuza devam ediyoruz

  • Kaan Tamer24 Eylül 2018 22:59

    Çok acele notuyla yazılan yazılar bir an evvel yıllarını bu hissede kaybetmiş devletine ve kurumlarına güvenerek yatırım yapmış insanların artık yuzlerinin gülmelerine vesile olacaktır.Tesekkurler ilginiz için Borsa Gündem

  • M.pinar24 Eylül 2018 22:59

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler.

  • GAGS24 Eylül 2018 22:59

    Allahın izniyle yıkılan yıpranan ailelere ışık olacak Borsa Gündem

  • Mert pınar 24 Eylül 2018 22:57

    Ben Türkiye cumhuriyeti adalet sistemine sonuna kadar güveniyorum. Insaallah bunların yaptıkları bütün pislikleri ifşa edecektir ve yatırımcılarının haklarını sonuna kadar Ve her kuruşunu verecektir.

  • Fesih Grubu24 Eylül 2018 22:57

    Bu iddialar komşunun tavuguna kişt demiş iddiaları değil aklını başına alıp zamanında fesih acanlarla anlasmaliydi ZT

  • A.ozdogan24 Eylül 2018 22:57

    Sesimiz oldun Borsa Gündem

  • Garib24 Eylül 2018 22:56

    İstanbul Ankara toplanın medyada haber olsun daha çok dikkat çeker

  • Kaptan24 Eylül 2018 22:55

    Bu sefer vaz geçmek yok

  • Garib24 Eylül 2018 22:53

    Yatırımcılar birlik olup medyanın gücünü kullanırsa karşı taraf daha zor duruma düşecek

  • PERVASIZ24 Eylül 2018 22:52

    Kervansaray holding sahipleri bin beter olsun inşallah

  • Serkan serkan 24 Eylül 2018 22:52

    Geç gelen adalet adalet olmasada. Hakkimizi istiyoruz ve alacağız zeynep sayılgan tümer

  • Ufuk Havacı24 Eylül 2018 22:51

    Nail beyin, Yalçın bey, ve İsmail başkanım çok teşekkür ediyorum. Bu kervan haberi sizin sayenizde çıktı

  • Serkan24 Eylül 2018 22:50

    Teşekkürler küçük yatırımcı dostu borsagündem

  • Garib 24 Eylül 2018 22:50

    Borsa gündem haber yapınca hemen kap açıklaması yaptılar Borsa gündem sesimiz oldu

  • Garib24 Eylül 2018 22:48

    Nedir bu hırs nedir bu kepazelik Yokmu bu düzene dur diyecek bir babayiğit

  • Zafer24 Eylül 2018 22:46

    Arkadaşlar Borsa gündemin manşete taşıdığı Kervan yatırımcısının mağduriyetini devletin makamlarına da taşıyalım.

  • Gökmen Lale24 Eylül 2018 22:43

    Cumhurbaşkanım, lütfen sesimizi duyun, yoksa intihar edeceğim

  • Vsk24 Eylül 2018 22:43

    Borsa Gündeme şükranlarımı sunuyorum. Geçte olsa yatırımcının adalet arayışına kulak verdi.

  • Mehmet Akar24 Eylül 2018 22:40

    Adelet bekliyoruz

  • Mehmet Erseven24 Eylül 2018 22:39

    Milleti soyunuz, bu işin öbür tarafıda var:(

  • Küçük Yatırımcı24 Eylül 2018 22:55

    Cesur insanların sitesi borsa gündem haklilarin yanında durduğu için teşekkürler

  • Ufuk AÇIKGÖZ 24 Eylül 2018 22:37

    Borsa gündeme sonsuz teşekkürler, güçsüzün yanında olduğunu gösterdi

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:36

    Sesssiz çığlıkların sesi borsa gündem

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:34

    İyiki bir varsın borsa gündem

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:32

    Bimer çimer o kadar dilekçe gönderildi Ne yaptınız hiççç

  • Kılıfçı24 Eylül 2018 22:29

    Bunlar yüzünden yuvam dağıldı

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:27

    Tam bağımsız yargı Herkese eşit adalet

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:26

    Bakalım adalet zengine işleyecekmi Tarafsız yargı istiyoruz

  • Kılıfçı 24 Eylül 2018 22:23

    Film gibi

  • Ayla 24 Eylül 2018 22:21

    Kervan yüzünden kaç yuva yıkıldı. Sesimizi duyurduğunuz için teşekkürler Borsa Gündem ailesi.

  • Kılıfçı24 Eylül 2018 22:20

    Hırsızzz varrrr adalet yokkk

  • Mehmet Mete24 Eylül 2018 22:17

    Hep aynı numaralar, BIST de yatırımcı soyuluyor, SPK minareye kılıf biçiyor.

  • erci24 Eylül 2018 22:16

    Sanırım çağrı davası gibi çok hızlı ilerleyecek bu dava.

  • erci24 Eylül 2018 22:14

    Yeni bir sürece girildiği için, alsatçılar agresifleşeceklerdir. Forumlardaki yorumlarından farkedeceksiniz hemen.

  • Sebahattin24 Eylül 2018 22:09

    Zeynep Tümer ve ailesi artık yatırımcıların cebinden elinizi çekin.

  • S.Çaliskan24 Eylül 2018 22:07

    Sayın devlet yetkilileri bu çığlığa kulak verin gereğini yapın. Bunlar hem devleti hem yatırımcıları zarara uğratıyor.

  • Ali k.24 Eylül 2018 22:00

    Borsa gündem ilginiz için çok teşekkür ederim.

  • erci24 Eylül 2018 21:54

    Bakalım bu son davayı açanları nasıl kandıracaklar. Kanmayın kardeşim, yemeyin artık, yeter.

  • Mehmet sadık 24 Eylül 2018 21:49

    Sesimizi duyurduğunuz için teşekkürler borsa gündem

  • Emin uluer24 Eylül 2018 21:37

    Teşekkürler borsa gündem

  • Ferit 24 Eylül 2018 21:29

    Bu iddialar dogru ise fesih davasinin sonucunu merak ediyor olacagim. tum bu usulsuzlukluklerinden dolayi kayyum atanmasi gerekmektedir. Halka acik bir sirketin bu denli hirsizliklarina musamaha gosterilmemeli. Aklima gelmiyor degil , yoksa sirketin icini bosaltip yurt disina mi kacma derdindeler ki bu selim sayilgan gezi olaylari doneminde bazi haber sitelerinde Beyaz Turkler olarak bogazdaki toplantilarini okumustuk. Vayyyy be demeden gecemiyorum iste. Bunlarda her turlu alavere dalavere olunca, tabi ya... dertleri bu olabilir mi acaba. Kuyruk acisinin temeli buradan kaynaklaniyor olabilir mi. Kayyuma odaklanin bence

  • Ercin Koray24 Eylül 2018 21:03

    Papağan gelir şimdi. Sanki davayı kendisi açmış gibi.

  • Kemal 24 Eylül 2018 21:02

    Teşekkürler küçük yatırımcı dostu borsa gündem.

  • Sedat Artuna24 Eylül 2018 20:52

    Hakkımızı sonuna kadar arayacağız....sesimizi duyurduğunuz için teşekkürler BORSA GÜNDEM

  • Kervan Aliko24 Eylül 2018 20:40

    6-7 yildir süründurulen küçük yatırımcı bu sefer hakkını söke söke alacak. Son umudumuz bu dava.

  • Mehmet cem24 Eylül 2018 20:39

    Tesekkurler borsa gündem

  • Erol tosun24 Eylül 2018 20:36

    Ilahi adalet birgün yerini bulacak borsa gündeme teşekkürler iyiki varsiniz

  • Züver24 Eylül 2018 20:32

    Bizim yazdığımız 20 suç var ama onların işlediği belki 100 suç var.Bunlarıda hiç kimseden korkmadan yapıyorlar.Ama bilmiyorlar ki bu ülkede geç te olsa adalet yerini bulur.Ben sizleri önce Allah’a havale ediyorum sonra türk adeletine

  • Ali Özkan Özturk24 Eylül 2018 20:25

    Teşekkürler Borsa Gundem. Umarım ZT ve avaresinin ayaklarına dolandir.

  • Sarıkafa24 Eylül 2018 20:20

    Elbet sonunda adalet geç de olsa tecelli edecek ve haklı olanlar kazanacaktır.Soyguncularda hak ettikleri cezayı hem bu dünyada hem de ahirette bulacaktır.Haklının yanında yer alan Borsagündem'e çok teşekkürler..

  • Berkem24 Eylül 2018 20:12

    Emeği geçen herkese teşekkürler..Allah birliğimizi bozmasın!

  • ALKOR24 Eylül 2018 20:10

    Küçük yatirimcinin büyük dostu BORSA GUNDEM

  • İhsan Bulut24 Eylül 2018 20:03

    İçten duygularimla Teşekkürler Borsa Gündem... Daima küçük yatırımcının ve haklınin yanindasiniz...

  • Mesen24 Eylül 2018 19:50

    Teşekkürler ilgi için.

  • ZEYNEP HANIM24 Eylül 2018 19:49

    ZARARIN NERESİNDE DÖNERSEN KARDIR. ŞİRKETİ OLMASI GEREKEN YERE GETİR ARTIK YARIN ONU YAPACAK ZAMANINDA OLMAYABİLİR. BUNU BİR DOST TASFİYESİ OLARAK KABUL ET.

  • Cüneyt Tarım24 Eylül 2018 19:28

    Er veya geç adalet yerini bulacak. Kazanan küçük yatırımcı olacak.

  • Aynur Akpinar24 Eylül 2018 19:20

    Borsa gundeme tesekkurler.

  • Abdullah Erdem 24 Eylül 2018 19:20

    Fesih davasının tarafı olarak ben sonrasında yani dosya incelendikçe ilgili mahkemece savcılık makamına yapılacak suç duyurularını bekliyorum. Bu güzel haberi yapan sayın arkadaşlar yakında cezaevi tutuklama gibi kelimelerin çokca geçtiği haberler de yapacaklar.. Kısa öz.. Eden bulur inleyen ölür

  • Garip3524 Eylül 2018 19:19

    Bu kemik yatırımcı ilk yaptığı davayı Zeynep hanima güvenerek geri çekmişti.Ancak geçen zaman ve yapılanlardan anlaşıldı ki bu hanfendi kardeşi ve babasından 2 gömlek daha üstünmüş. Ama bakalım kim yavanmış göreceksiniz.Ya herro ya merro dedik son kez.... Bu arada her zaman bizler gibi küçük yatırımcının yanında olan Borsagündeme sonsuz teşekkürler....

  • Yakut24 Eylül 2018 18:42

    Tesekkürler borsa gündem, sizin de sayenizle tüm ky için kötü günler biter.

  • ibrahim ethem24 Eylül 2018 18:39

    az kaldı tilkicikler adelet er geç yerini bulacak bakalım nereye kadar kaçaçaksınız inşallah kaçırdığınız paralar ile kurtaramaz siziz

  • eykaynar24 Eylül 2018 18:34

    umarım devletin yetkili kurumları artık bu soruna bir çare bulur küçük yatırımcıyı böylesine mağdur edenleri de gerekli cezalara çarptırır.teşekkürler Borsa Gündem sizlere de.....

  • Erman 24 Eylül 2018 18:27

    Büyük toleransla Yaklaşık. 7 yıl yatırımcıları süründürdüler. Kurumları yönetenler ile bu kurumlardan sorumlu muktedir siyasal otoriteler isteseydi çoktan bu rezaletlere son verirlerdi. Ama sanki önce yatırımcının dökülmesi bekleniyor

  • FB24 Eylül 2018 18:21

    Adalet er geç yerini bulacak kazanan ky olacak 😊

  • Amydnl24 Eylül 2018 18:20

    Şirketin içini boşaltan kar, çoluk çocuğumuzun nafakasını çalıyorlar.

  • Ömer Şirin24 Eylül 2018 18:19

    Böyle şirketlerin yöneticilerine kuruş bile emanet edilmez Derhal kayyum aranmalı.

  • Mehmet bey24 Eylül 2018 18:18

    Bu davada en kısa sürede istanbulda hakimler var dedirtecek kararlar çıkacak. Sayılgan ailesi artık yeter diyecek....

  • melih24 Eylül 2018 18:16

    Teşekkürler adelet yerini bulsun küçük yatırımcı ezikmesin.

  • Sinan Gürel 24 Eylül 2018 18:15

    Borsa gündem gerçekleri gün yüzüne çıkardı...

  • RIZA24 Eylül 2018 18:14

    Teşekkürler Borsagundem küçük yatırımcının arkasında durduğun için.

  • Ayşe 24 Eylül 2018 18:14

    Borsa Gündem olmasa bize destek verecek bulamayacağız, teşekkür ederim

  • Sinan Gürel 24 Eylül 2018 18:14

    Aileler zor durumda. İntiharın eşiğinde arkadaşlarımız var...Lütfen duyun sesimizi.

  • Canan keskin24 Eylül 2018 18:13

    Borsa Gündem yöneticilerine küçük yatırımcının yanında oldukları için sonsuz teşekkürler inşallah bu yaptığınız haber biz küçük yatırımcının kurtuluşuna sebeb olur

  • Keskin24 Eylül 2018 18:06

    Teşekkürler borsa gündem

  • Sinan Gürel 24 Eylül 2018 18:03

    Küçük yatırımcıya yıllardır sözünü tıtmayan zeynep tümer yargı karşısında hesap vericek...

  • Ali kanık24 Eylül 2018 18:01

    Göz göre göre zarar eden yada zarar ettirilen halka açık bir şirketi devlet niçin müdahale etmiyor yada müdehale etmekte geç kalıyor. Geç gelen adalet adalet değildir. Bu kadar şeyden sonra bile KY nın lehine sonuçlanacağı bile muamma.

  • metin24 Eylül 2018 17:54

    Teşekkürler Borsagundem. :)

  • Baba salih24 Eylül 2018 17:51

    Borsa gündem bu haber ile gene gündem yarattı. Artık borsada patronlar küçük yatırımcıyı yolunacak kaz olarak görmekten vaz geçmez ise sonuçlarına katlanacaklar. ADALET YERINI BULACAK

  • Sinan24 Eylül 2018 17:44

    Yıllardır küçük yatırımcıyı icralalrla boğuşturan yönetici zeynep tümer adaletin karşısında hesap vericek

  • memsa zede24 Eylül 2018 17:42

    Darısı Mensa'ya..

  • Serkan24 Eylül 2018 17:40

    Adalet er yada geç tecelli edecek artık soyguna dur diyecek yatırımcılar var.

  • Ayla çetin24 Eylül 2018 17:36

    Borsa gundeme tesekkurler insallah hak yerini bulur ağlayanin mali gülene yaramaz

  • Ahmet24 Eylül 2018 17:28

    Adalet er geç yerini bulacak kazanan ky olacak 😊

  • Ahmet tekin24 Eylül 2018 17:28

    Borsagündeme sonsuz teşekkürler. Yine mağdurun yanında olduğunu gösterdi. Turizm rekor üstüne rekor kırarken sayılganlar nasıl zarar etmeyi başarıyorsunuz ?

  • Haznedarlı24 Eylül 2018 17:23

    Küçük yatırımcı bu sefer oyuna gelmedi. Kararlı bir şekilde hakkını alana kadar dava devam edecek.

  • Serdar Şirin24 Eylül 2018 17:21

    Borsa Gündem e duyarlı davranışı için çok teşekkür ediyorum. Haklı davamızı kamuya duyurdu. Davanın takipçisi olarak da bize ve tüm yatırımcılara desteğini esirgemez umarım.

  • Palavracı serdar24 Eylül 2018 20:59

    Serdar şirin, Ne oldu? 3 TL diyordun çağrı fiyatı.

  • Efo 24 Eylül 2018 17:18

    Garibanın suçu olsa anasını ağlatırlar Zenginin suçunu örtbas ederler

  • Yusuf24 Eylül 2018 17:16

    Küçük yatırımcıların paralarını iç etmek isteyenlere karşı, birlik olan başta yönetim kadrosu ve cesur yürek küçük yatırımcıları tebrik ederim.

  • Mustafa 24 Eylül 2018 17:14

    Zeynep tümer selim sayılgandan beter çıktı. Yatacak yerin yok. Mahkemede görüşürüz

  • Serkan24 Eylül 2018 17:12

    Allah razı olsun borsagundem. Sesimizi duyurdunuz. Küçük yatırımcının cilesi son bulsun artık.

  • Serdar Şirin24 Eylül 2018 17:11

    Tam bir vurgun. Bu tip şirketler olduğu müddetçe BIST e yatırımcı gelir mi. Maalesef herkes seyrediyor, Kervan yatırımcısı olarak her platformda mağduriyetimizi dile getiriyoruz. Henüz duyarlı bir etkili yetkili çıkmadı. Bu nasıl SPK, bu nasıl BIST, bu nasıl hukuk. Haklı davamızı arkasındayız, takipçisiyiz. Allah yardımcımız olsun.

  • Serkan serkan 24 Eylül 2018 17:10

    Allah razı olsun borsagundem.

  • Yusuf ÖZTOPAL24 Eylül 2018 17:08

    Borsa gündem yatırımcının yanında

  • Efo 24 Eylül 2018 17:06

    Adalet zenginden yana garibandan yana olan Allah ın adaleti

  • cenk güler24 Eylül 2018 17:04

    yıllardır bekliyorum teşekkürler

  • mustafa ceylan24 Eylül 2018 17:04

    yıllardır yatırımcısına kan kusturan bu şirket umarım hakettiği cezayı alır

  • Efo 24 Eylül 2018 17:03

    Siyasiler ne iş yapar memlekette olan her şeyden onlar sorumlu değilmi

  • OZAN24 Eylül 2018 17:01

    BORSA GÜNDEMDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZ GARİBANLARIN SESİ OLDULAR.BU ZAMAN DA BÖYLE ŞEFFAF HABER SİTESİ BULMAK GERÇEKTEN ZOR.

  • Ahmet Tolga24 Eylül 2018 17:00

    Artık adalet yerini bulacak inşAllah

  • 24 Eylül 2018 17:00

    Borsa İstanbul bunlar gibisi tarihinde gördü mü acaba

  • Celik24 Eylül 2018 17:00

    BorsaGündem'e teşekkürler. Küçük yatırımcıları hafife alıp görmezden gelenlere ders olacak bir sonuç çıkar inşallah

  • Fzkç24 Eylül 2018 17:00

    5 yıdır kanımızı emen kan emicilerden hakkımızı yasal yollardan alacagız inşallah

  • Bahadır Faruk 24 Eylül 2018 16:58

    Borsa Gündeme çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın biz mağduruz hakkımız söke söke alacağız inşallah

  • Özay24 Eylül 2018 16:56

    Allah borsagündem den razı olsun sesimizi duyurdu..Dava arkadaşlarım başta avukatımız Nail bey, İsmail Hocam ve Yalçın hocama çok teşekkür ediyorum..Emeğinize sağlık..

  • ümit murat24 Eylül 2018 16:51

    adalete başvurdu ta bakalım adaleti bulabilecekmiyiz.teşekkürler borsa gündem

  • Et24 Eylül 2018 16:48

    Bu kadar insanı mağdur edenlere neden bir şey yapılmıyor

  • Yemliha Orhan Güneş24 Eylül 2018 16:47

    İnsan kendi şirketini dolandırır mı? Nasıl bir yönetimmiş Allah akıl fikir versin!

  • borsacı fatma24 Eylül 2018 16:46

    Hakkımızı alacagız insallah

  • Engin ç24 Eylül 2018 16:46

    Ss ailesi hırsızın önde gideni bunlar

  • borsacı fatma24 Eylül 2018 16:45

    Teşekkurler Borsa gundem sen de olmasan hakkımızı savunacak yokkk

  • CBY24 Eylül 2018 16:43

    Bu davadan vazgeçmek yok şirketin artık neyi varsa küçük yatırımcıların tedbir kararı geldiği zaman ilk celsede bakalım ne yapacaklar

  • BB24 Eylül 2018 16:42

    Adalet yerini er geç bulacak buna inanıyoruz.

  • Kubilay24 Eylül 2018 16:41

    İnşallah bu dava garibin zenginden hakkını alabildiği ilk dava olacak. Bordagündem sizede çok teşekkürler.Sesimizi duyurmamızda bize yardımcı olduğunuz için

  • E.E24 Eylül 2018 16:41

    Bu dava kendi mevzuatını bilmeyen spk ve daha önce çağrı yapacaksin deyip kararını değiştirerek sirketin sahibi hirsizlarin lehine ilginç savunmalar yapan mahkemelerin kendilerini aklayabilmesi için bir fırsattır diye dusunuyorum

  • durmuş demir24 Eylül 2018 16:40

    borsa gündem bizim sesimiz olduğunuz için teşekkür ederiz.İnşaallah biran evvel hakkımızı alırız 5 senedir bu hisse deyiz.

  • BCY24 Eylül 2018 16:40

    Borsa gündem kadar keşke diğer haber siteleride cesur olsa korkusuz tarafsız habercilik için size teşekkür ederim

  • Vedat24 Eylül 2018 16:39

    Ölüm var sayılganlar

  • Canan keskin24 Eylül 2018 16:37

    Hakkımızı alacağız küçük yatırımcı olarak

  • M PINAR24 Eylül 2018 16:36

    Insaallah kisa zamanda dava sonuçlanır ve emsal davalara örnek olur. Hakkımızı alır yolumuza bakarız. Emeği geçen abilerimize ve kardeşlerimize dua ile.

  • Ec24 Eylül 2018 16:34

    Adaletin bumu dünya

  • Efc 24 Eylül 2018 16:31

    Hapis cezası istiyoruz hakkımızı istiyoruz adalet istiyoruz

  • E.E24 Eylül 2018 16:31

    Teşekkürler borsagundem ïnşallah davaya bakacak hakimler de sizin gibi hassas olurda bir an evvel tedbir kararı çıkar yoksa hırsız takımı bitirecek sirketi

  • Ahmet Samancıoğlu24 Eylül 2018 16:31

    Hukuk mücadadelesiyle kervan hissesinde küçük yatırımcıyı soyanlar günün birinde er yada geç hesap verecekler burdan devletin tüm yetkililerine sesleniyorum bu soyguna dur deyin artık Borsa gündemede sesimizi duyurduğu için çok teşekkürler

  • ALİ KORKMAZ24 Eylül 2018 16:31

    Hakkımızı söke söke alacağız. İnşallah senet de hakettiği seviyelere gelecektir.

  • FB24 Eylül 2018 16:30

    Küçük yatırımcının sesi olduğunuz için teşekkürler, iyiki varsınız Borsa Gündem

  • Efc 24 Eylül 2018 16:29

    6 yıldır kurumlar neden bir şey yapmıyor borsada böyle bir rezalet başka bir ülkede olsa bütün malvarlıklarına el konulur hapse atılırdı

  • Gokhannn24 Eylül 2018 16:27

    Adamlar okadar pişkin ve pervasızki borsa disinda guya 1 liraya hisselerini sattikar ama ne bi aciklama var ne bi spknin bu konuda yaptirimi var bu sekilde eger spk yaptirim uygulamazsa cok dsha sirkette bu konuda su istimaller olabilir

  • Efc 24 Eylül 2018 16:26

    Küçük yatırımcının yanında olan borsa gündeme sonsuz teşekkürler

  • ALİ KORKMAZ24 Eylül 2018 16:22

    Hakkımızı almak için çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan Borsa Gündeme sonsuz teşekkürler....

  • Bb 24 Eylül 2018 16:21

    Hayırlı olsun

  • Ycb24 Eylül 2018 16:20

    Dava hakkımız Söke Söke alırız

  • Efc 24 Eylül 2018 16:17

    Berlin’de hakimler var Sunay Akın lütfen izleyin Alman kralı bile adalet karşısında çaresiz kalmıştır Türkiye de adalet istiyoruz Zengine fakire herkese eşit adalet istiyoruz

  • Efc 24 Eylül 2018 16:13

    6 yıl yatırımcılar mağdur edildi Adalet herkese eşit olsun yargı herşeyden üstün olsun

  • Hüsnü24 Eylül 2018 16:10

    Biz küçük yatırımcıların sesi olduğunuz için teşekkürler Borsa Gündem

  • S mutlu24 Eylül 2018 16:10

    Küçük yatırımcının isyanını dile getiren borsagündem ve yetkililerine çok teşekkür ediyoruz

  • Cafer 24 Eylül 2018 16:09

    Borsa Gündem olmasa bizler küçük yatırımcının hali nolacak, teşekkürler Borsa Gündem

  • Lütfi24 Eylül 2018 16:07

    Küçük yatırımcının sesi olduğunuz için teşekkürler, iyiki varsınız Borsa Gündem

  • Ayhan Büyükaksu24 Eylül 2018 16:06

    CAN Sen neyin kafasını yaşıyon kardeşim yatırımcıya bu kadar zulmeden adiler 1 kuruşun hesabını yaparken bu şirket batarmı? Şirketin içindensin galiba uyanık😡

  • Gokhan 5324 Eylül 2018 16:02

    Bu sirket camura düşen altin aslinda ama iste niyetleri iyi olmayan yoneticiler yuzunden bu hallerde sonunda er yada gec adelet tecelli edecektir borsa gundemede tesekkur ederim bu haberinden dolayi

  • Eren 24 Eylül 2018 16:00

    Kervn da bir borsa şirketinde olmayacak her pislik döndü. Diğer bütün ana akım gazete medya İle ekonomi dergilerine haber yapılmalı. Yapılmalı ki borsadaki bü tür pisliklere dikkat çekilmeli! Bu tür pisliklere dikkat çekilmeli ki bir temizlik hareketinin başlaması tetiklenmeli...

  • ALPASLAN KARACA24 Eylül 2018 16:00

    Borsa Gündem küçük yatarımcının sesi oldunuz çok teşekkürler inşallah artık devlet kurumlarıda bu soyguna bu usülsüzlüğe dur der.

  • Kervanci24 Eylül 2018 15:58

    Bunların yaptıklarını başka bir ülkede yapsalar bunları çoktan cezaevine tikmislardi ama isallah bu dava ile yıllardır bekleyen yatırımcı hakkını alacak bunlarda adalet önünde hesap verecekler.haber için teşekkürler borsa gundem

  • The broker 24 Eylül 2018 15:55

    Bügüne kadar borsada olup biten rezaletler yönetenlerin umrunda mıydı? Bütün mesele burda.

  • Metin Erdem24 Eylül 2018 15:53

    Adaletin tecil etmesi dileğiyle...Hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  • E.CAN24 Eylül 2018 15:48

    Teşekkürler borsa gündem...

  • Ahmet Kara24 Eylül 2018 15:45

    Daha yolun başı. .. akkimizi soke soke alarak borsa nin tarihine geçeceğiz. . Teşekkürler borsa Gündem. ..daima kucuk yatirimcinin yanindasin ..

  • Es Es li Ayhan24 Eylül 2018 15:43

    Kaçacak göçecel yeriniz kalmadı. Bu dava 10 yılda sürse hakkımızı alacağız.Teşekkürler Borsa gündem.

  • Turgay sabancılar24 Eylül 2018 15:37

    Sesimizi duyurmamıza yardımcı olduğunuz için Teşekkürler borsagündem👏👏👏 Bu kötü niyetli insanların ellerini kollarını sallayarak devleti, hukuku tanımaz tavırlarına nasıl izin veriliyor anlamak mümkün değil...

  • Hakan ulutatlı24 Eylül 2018 15:37

    Yıllardır kensi şirketini soyan..yatırımcısıyla resmen alay eden bu Kervansaray holdinge az bile..umarım tez zamanda hakettikleri cezayı alırlar

  • Küçük yatirimci24 Eylül 2018 15:29

    Borsa gündem Bankasya mağdurları da aynen feryat ediyor Fetonun allah belasını versin TMSF ninde allah belasını versin Bu nedir ya bi bankanın mallarini satamadiniz Küçük yatırımcı mağdur beyler lütfen Gündeme getirin

  • Tuncay Genç24 Eylül 2018 15:24

    Teşekkürler, Borsa gündem. Rabbim davamıza bakan hakimin kalbine adalet versin. Davamız örnek olsun, ki başka patronlar KY nın canını yakmaya kalkmasınlar...

  • CAN24 Eylül 2018 15:22

    KERVAN SARAY BATTI BU ŞİRKET SONUNDA KAPANACAK HER TARAF BORC İFLAS İSTİYECEKLER ŞİRKET SAHİPLERİ BU ŞİRKETTEN BİŞEY OLMAZ ELVADA SOGUK SU İÇSİN YATIRIMCILAR

  • S.24 Eylül 2018 22:11

    Sanane sen bilip bilmeden yorum yapma.

  • Emin24 Eylül 2018 22:01

    Hissen yoksa boş yapma başka kapıya

  • Kervanzede24 Eylül 2018 17:55

    Kına var ister misin?

  • Haznedarlı24 Eylül 2018 17:28

    Can Bey o zaman sat kurtar paranı. 25 kuruş 25 kuruştur. Hissen yoksa da boş boş yazma.

  • Hasan S.24 Eylül 2018 15:56

    yatırımcıya meydan oku bakalım.Son bir hamle ile 0,27 kuruşlardan yatırımcılardan almak için aklınca yorum yaparsın ancak. 5 yıldır meydan okuyorsun. İnşallah Devletimiz hukuken üzerinize çökecektir. İnşallah bedelin bedelini hukuk önünde kervansaray yetkilileri büyük bir acı ile ödeyeceklerdir. Böylesi bir acıyı çok arzu ettiler

  • Tuncay Genç24 Eylül 2018 15:53

    Sn Can, bilmeden lütfen konuşmayın. Hisseniz varsa buyrun davaya katılın eğer yoksa hade başka kapıya...

  • Emirhan 24 Eylül 2018 15:22

    Böyle bir borsa yönetim anlayışıyla borsa bu tür düze başlıklara daha çok maruz kalır. Birileri birilerine hep esneklik yanıyor. Birileri birilerinin yandaşı veya partizanıysa herşey tolare ediliyor.

  • muhalif24 Eylül 2018 15:20

    2,5 sene bu dolandırıcıların ağına takılmıştım çok şükür ana paraya çıktım enfalsyon+piyasa faizi derken sinirlerim bozuldu

  • Eser 24 Eylül 2018 15:09

    Çağrı davasında müdahil olalım bütün üç kağıtları ortada sergileyelim

  • Erdim 24 Eylül 2018 14:55

    Yurdum borsası, yeni akım anlayış olan Atı alan üsküdarı geçer mantığıyla yönetildiği sürece yatırımcıların sürekli at nalı toplama duşunda pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum

  • pompacı24 Eylül 2018 14:53

    escom hisse nin başına gelirse şaşırmam..çok mağduru var

  • Kazan kazan24 Eylül 2018 14:44

    Borsa şirketlerin en ucuz yolla sermaye bulma aracıdır halkı dolandırma aracı olmamalı , hem devletin hem de dürüst şirket sahiplerinin bu tür olayların yaşanmaması için mücadele vermesi yatırımcıyı bilinçli şekilde mağdur edenlere caydırıcı cezalar verilip tekrarların önüne geçilmesi lazım.

  • Ayber0624 Eylül 2018 14:35

    Artık sonuna kadar hukuk mücadelesine devammm...

  • Hüseyin Arat 24 Eylül 2018 14:33

    Küçük yatırımcılar olarak hakkımızı alacağız inş.

  • TD24 Eylül 2018 14:28

    İnşallah adalet yerini bulur diğer KY lere örnek olur

  • hüsamettin özdoğan24 Eylül 2018 14:26

    umarız yetkililer artık bunların vicdansızlıklarına bir dur diyeceklerdir.

  • Ayhan Büyükaksu24 Eylül 2018 14:19

    Ilk fesih davamızıda karşı tarafa inanıp büyük bir HATA neticesi sonucu çekmiştikkiii yalancı ve düzenbaz olduklarını anlamış olduk. Artık sonuna kadar davamızın arkasındayız. Her ne kadar öncülerimize davayı geri çekin diye baskı yapsalarda. İnsan ağaçtan bir kere düşer bir daha düşerse aptaldır. Bizde aynı hatayı bir daha yapmayacağız emin olun. Teşekkürler Borsagündem

  • Kervan mağduru24 Eylül 2018 14:15

    Şimdi onlar düşünsün.

  • Oran24 Eylül 2018 14:10

    Balık baştan kokar. Jö

  • AK24 Eylül 2018 14:08

    Yatırımcılar bu 6 - 7 yılda olup bitenleri karşı gerekenlerin yapılmamasından dolayı ve bir çok şeyin göz ardı edilmiş olmasından dolayı en üst erk olan siyasal otoritelerden ile ilgili bakanlıkları da sorumlu tutup gereken sorguları bu siyasal otoritelerden de yapmaları gerekir.

  • can dilmener24 Eylül 2018 14:08

    Arkadaşlar escom içinde aynısı yakındır..yolda diye biliyorum..

  • Ahmet keskin 24 Eylül 2018 14:01

    Borsa gündem iyiki varsın. Yoksa sesimizi kim duyurabilir

  • Haselcin ibrahim24 Eylül 2018 13:51

    Anelt yatimcisi davasini kazanacak kararlar aldı spk sizde kurtulursunuz .kolay degil yasalarda n kacmak

  • Mehmet Argana24 Eylül 2018 13:51

    Kervansaray 6 yilldir ky nin sirtindan zenginlesip herkesi kamdirip isini yurutuyor. Insallah ulkemizde adalet vardir.

  • turgay065124 Eylül 2018 13:48

    Sonunda küçük yatırımcı hakkını arıyor bu davanın sonucu büyük bir kesim tarafından dikkatle takip ediliyor BIST tarihine geçecek katakulli yapanlar hesabını verecek.

  • Korkut24 Eylül 2018 13:40

    Sayılgan ailesi bu kadar ah alıyor. Vicdanları rahat mı? Umarım küçük yatırımcı verdiği mücadelenin semeresini alır.

  • BJK 24 Eylül 2018 13:34

    Hem kayyıım atanmadı Hem fesih süreci oluşturulması için bu dava çok haklı ve çok olmuş. Bu haklı mücadeleyi ilgili siyasi otoritelerinde görmesi gerek! Kimse kimseyi kandırnasın, siyasi destek ayakları olmazsa kimse borsada bu kadar açık seçik bu kadar cüretkarda bu kadar sayıda düzenbazlığın yapamaz!!

  • Veli yıldız 24 Eylül 2018 13:33

    Allah aşkına şu Kervansaray yöneticilerine birisi dur desin.tşkler borsa gundem

  • ABS 24 Eylül 2018 13:28

    Büyük yatırımcıların olduğu Koç grubu bir şirkette 6 yoksa bu işlerin yarısı yapılsaydı bu yolda 6 defa şirket yönetimine el konmuştu. Birileri sürekli bunlara yola devam dedi. Bakalım nereye kadar yola devam olacak

  • SEDAT UÇAN24 Eylül 2018 13:28

    TEK ÜMİDİMİZ ARTIK KANUNLARIN CİDDİ ANLAMDA UYGULANARAK ADALETİN HERKES İÇİN EŞİT ŞEKİLDE TECELLİ ETMESİDİR, BORSAGUNDEME BU KONUDA SESİMİZİ DUYURMAMIZA YARDIMCI OLDUKLARI İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER

  • Ozan 24 Eylül 2018 13:25

    Davalar açılsa ne olur ki, adamlar güçlü yerlerden korunmasaydı, 6 yıldır boyunca şirket içini boşalta ve bir sürü alavere dalavere yapıp bu kadar göstermelik yaptırılmakta geçiştirilir mezdi

  • Kar3824 Eylül 2018 13:24

    İnşallah mahkemede bu şirketin ne katekulli yaptığını artık anlarda küçük yatırımcı 5 yıldır çektiği çile biter. Borsa gündemde olmasa bizi kimse anlamayacak

  • ZEYNEP SULTAN24 Eylül 2018 13:22

    YAPACAĞIN TEK BİR ŞEY VAR ŞİRKET PAYLARINI OLMASI GEREKEN 2 VE ÜSTÜ RAKAMLARA GETİRMEK BAŞKA BİR SEÇENEĞİN YOK

  • Isa zorlu 24 Eylül 2018 13:21

    Kervansaray yönetime dur diyecek bir yetkili yokmu bu ülkede. Yeter artık insanların alın teriyle kazandıklarını çalıyor lar. 15 yıllık birikim gitti.

  • Ezel2024 Eylül 2018 13:20

    Harika

  • Harun beydogan24 Eylül 2018 13:20

    Biz kervan yatirimcisinin sesini bu derece güzel ve açık bir dilli korkusuz bir şekilde ifade eden borsa gündeme teşekkürü bir borc biliyorum Allahrazi olsun...

  • Hilal aydınlık 27 Eylül 2020 12:02

    Merhabalar bende yatırımcıyım bu davaya dahil olmak istiyorum bana yardım edermisiniz

  • Ahmet 24 Eylül 2018 13:18

    Tşkler borsa gündem yatırımcının sesi olduğunuz.

  • frecell199824 Eylül 2018 13:18

    Sayin Borsa Gundem sesimizi duyurdugunuz icin cok tesekkurler. Yine her zamanki gibi kucuk yatirimcinin yaninda oldugunuzu gosterdiniz