E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKervansaray ve MMC Sanayi Gözaltı Pazarı'na alındı---

Kervansaray ve MMC Sanayi Gözaltı Pazarı'na alındı

Kervansaray ve MMC Sanayi Gözaltı Pazarı'na alındı
05 Mayıs 2015 - 09:12 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem gören 2 şirket bugünden itibaren Gözaltı Pazarı'nda işlem görecek

Borsa İstanbul Yönetimi, İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan, Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. (KERVN.E) ve MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (MMCAS.E) paylarının 05.05.2015 tarihinden itibaren (BUGÜN) Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verdi.

Borsa Yönetimi ayrıca her iki hissede brüt takas uygulamasının devam edeceğini bildirdi.

KAP'ta yer alan duyuru şöyle:

''Pay Piyasası Bölümü Duyurusu: 05.05.2015 tarihinden itibaren (BUGÜN) Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacak olan Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. (KERVN.E) ve MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş. (MMCAS.E) paylarında brüt takas uygulaması devam edecektir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,18
En Yüksek: 2,12
En Düşük: 1,99
Değişim 1,87 %
FK: 0,00
PD / DD: -1,15
İşlem Hacmi 2.366.352
Toplam Adet: 1.173.104
Ağırlıklı Ort.: 2,18
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abes06 Mayıs 2015 02:29

    kervansaraydakilere yazık oldu bist koruyamadı şimdi adamların tahtasını göz altına almak patronamı yaracak yatırımcısına bana göre patrona eee neden bunu yapıyorsunuz yatırımcıyı koruma adınamı sen 2 senedir patrona söz geçireme bileti küçük yatırımcı ya kes hakmı bu

  • Ceo06 Mayıs 2015 01:11

    Adamlar iki yıldır SPK yı takmadı. Hukuğa, bir çok kurumlara herseye ayar verdiler. neyi nasıl dizayn etmek istiyorlarsa istedikler gbi yapılandırıyorlar. Gözaltına almakta bu dzaynın bir aşaması sadece. Demekki kudretleri herseye yetiyor. çağrıda Spk ını boş bir masalına dönüştü!!

  • FATİH05 Mayıs 2015 17:56

    ALLAH BİLİYOYA KAZDIKLARI CUKURA DUSTULER ALYAG DANDA BU PERFORMANSI BEKLİYORUM SU KARDESLERLE DOLANDIRICILIK YAPAN KİM VARSA HAK ETTİGİ CEZAYI CEKSİN

  • Bank Manager05 Mayıs 2015 14:51

    Bakalım Tilki, daltonlar, işbilir prof cooperasyoonuyla yrütükleri operasyon nasıl btecek. oyunun bir sahneside gözltına alınma koşulları oluşturmak mıydı acaba? nasıl bir borsa bu?

  • Lawyer05 Mayıs 2015 14:17

    Diğer borsadaki patronlarda Borsa daki Kervn ile borsa dışındaki Sis iplikle birleştirme koşullarıyla aynı şekilde halka açık ve halka açık olmayan şirketleri arası birleştirmeler yapsın. Sonrada mahkmelere bizi çağrıdan muhafiyet verin diye başvursun. Oh ne güzel durum. yatıımcının elindekini pula dönüştüren dönüştürene bir borsa olsun. Ne ala!

  • Kurmay05 Mayıs 2015 14:07

    KERVN ın çoğunluğu halka açıken pek önemli bir borcu yoktu, finansal durumu çok iyiydi ve özsermaye yaklaşık iki kat artıdaydı ve şirket dönemsel kar edebiliyordu. Sonra Zeynep Tumere ait borsa dışındaki finansal borç batağındaki Sis iplikle birleştrildi, birleşmeden sonra hiss defter değeri yaklaşık 4 kat eksildi, şirketin özermaye çok eriyip aşırı düzyde eksiye düşttü, şirket finansal borç çıkmazına girdi ve her dönem zarar vermeye başladı. Bu birleşme ile yatırımcının elindeki hissenin değeri çok düşürülerek eritildi, yani eriyen miktar patronların cebine gitmiş oldu. Ama yinede adil bir fiattan çağrı yapma, yerine bu oluşan kötü bilanço desteğiyle yatırımcıların elindeki hisseleri en ucuza kapma oyunları için farklı sahneler sergilniyor. Kurgusal düzeni kuralları rezalet bir borsa. Ve devletin konuyla sorumlu ilgili kurumların ile ilgili kişilerin bu rezaleti seyretmesi dahada rezalet bir durum. Torpillerle Harimilerin herseyi istediği gibi kontrol edip yönverdiği bu ulke borsasından bir halt olmaz. Borsayı çok çirkinleştirdiler. Yatırımcları borsadan iyice tiksindirdiler.

  • Tarkan05 Mayıs 2015 13:48

    Sözde Mccas ın satışıyla Masum a 17 milyon Kervn hissesi verdiler.ilginç bir durum. ayrıca çok ucuz fiatlara sözde pyasaya yaptıkları onlarca milyon hisse tahtacılara aktarılıp aktarılmadığı kuumlar tarafından iyi araştırılmalı. hem hisseyi dibe basıp yatırımcı dökme hem ortaklık mallarına en ucuza koyma operasyonu olması muhtemel.

  • Murat05 Mayıs 2015 13:41

    Kervn yönetimi İsteselerdi gayrimenkullerinin sadece çeyreğini butun borçlrı öder kasadada ciddi bir nakitle yola devm ederlerdi. Ama gözltına düşürme koşullarını oluşturmalarıda Borsa dışındaki Şirket birleştirmeyle başladıkları yatırımcı soyma operasyonunu tamamlamak için bir strateji.