E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKenan Işık 992 gündür komada---

Kenan Işık 992 gündür komada

Kenan Işık 992 gündür komada
08 Aralık 2016 - 15:32 borsagundem.com

Sanatçı Kenan Işık, hiçbir tepki vermeden komada yaşamına devam ediyor

İstanbul'da 21 Mart 2014'te gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşen ve kafasına aldığı darbe sonrasında komaya giren Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

Sözcü'nün haberine göre; Kenan Işık'ın yardımcısı Fuat Bey ''Evde bilinci kapalı bir şekilde yatıyor, hastanedeki tedavisi evde devam ediyor'' dedi.

DÜŞEREK BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmıştı. Çarpmanın ardından Amerikan Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Işık yaklaşık 3,5 saatlik operasyonun ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Daha sonra Işık’ın tedavisine Almanya’da devam edilmeye başlandı.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Kenan Işık, 1947’de Malatya’da dünyaya geldi. Devlet Demiryolları’ndan emekli bir memur çocuğuydu. İlkokulda müsamerelerden başlayarak tiyatroya yöneldi ve piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi’nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara’da liseyi okurken Meydan Sahnesi’ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Işık 1972'de Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Dadı dizisi ile Hanımın Çiftliği, Sızı, Süper Baba, Sıcak Saatler, Yeşil Işık gibi filimlerde rol alan Kenan Işık, ‘Kim Beş Yüz Bin İster?’ yarışma programıyla daha da tanınan bir isim oldu. Evli olan Kenan Işık, 2 çocuk babası.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)