E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKenan İmirzalıoğlu evleniyor mu?---

Kenan İmirzalıoğlu evleniyor mu?

Kenan İmirzalıoğlu evleniyor mu?
28 Nisan 2015 - 07:58 borsagundem.com

Kenan İmirzalıoğlu'nun adı Sinem Kobal'la anılıyor

Sinem Kobal ile önceki ay sabaha karşı trafik çevirmesinde objektiflere yakalandığı Kenan İmirzalıoğlu'nun temmuz sonunda yurtdışında evleneceği iddiası kulaktan kulağa yayılıyor.

Güneş'in haberine göre gizli saklı aşk yaşadıkları gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal hakkında son günlerde çarpıcı bir iddia dolaşıyor. Önceki ay Zincirlikuyu'da sabaha karşı trafik çevirmesinde beraber objektiflere yakalanan ikilinin her ne kadar inkar etseler de beraberliklerinin nikah masasına doğru gittiği öne sürülüyor. Kobal'la temmuz sonunda yurtdışında evleneceği iddiası Kenan İmirzalıoğlu'nun oturduğu ve pek çok emlak yatırımı da yaptığı Cihangir'in en popüler dedikodusu olarak kulaktan kulağa yayılıyor.

Akrabasının düğününe gitti

Başrolünü oynadığı Karadayı haziran ayında 3 yıllık ekran macerasını noktalayacak olan Kenan İmirzalıoğlu, haftasonu Mersin'de bir yakınının düğününe gitti. Fanları tarafından adım adım takip edilen oyuncunun ailesiyle çektirdiği fotoğraflar sosyal medyaya düştü. Sinem Kobal'ın ise başrolünü oynadığı Gönül İşleri bu pazar final yaptı. Yaz aylarını yurtdışında geçirme planı olduğunu açıklayan Kobal, duygularını "Gönül İşleri benim için çok eğlendiğim, öğrendigim, değerli dostlar kazandığım iyikliklerle dolu bir tecrübeydi" sözleriyle açıkladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)