E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu'ndan Cerablus desteği---

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cerablus desteği

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cerablus desteği
25 Ağustos 2016 - 08:10 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün başlayan Fırat Kalkanı operasyonuna destek verdi

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlubaşkanlığında toplanarak, Suriye sınırında IŞİD’e karşı düzenlenen operasyon ile son siyasi gelişmeleri masaya yatırdı. Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu toplantıda şu yorumları yaptı:

SINIR İÇİNDE DE: Türkiye’nin, uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak IŞİD terör örgütüne karşı yaptığı mücadeleyi destekliyoruz. Ancak çok dikkatli olmak gerekiyor. Türkiye toprak bütünlüğünü ve güvenliğini korurken, uluslararası hukuka da uymalıdır. Sadece sınır ötesinde değil, sınır içerisinde de IŞİD ile mücadele edilmesini istiyoruz.

YORULDUK: Haklı çıkmaktan yorulduk. 2014 Aralık’ta “IŞİD’le mücadele istiyorsanız, tezkereye ilk oyu biz vereceğiz” demiştim. Ama o zaman bunu yapmadılar. Başından beri Suriye politikasının ne kadar yanlış olduğu konusunda uyardık, dinlemediler. Bugün maalesef yine haklı çıktık. İnşallah bu kez doğru yaparlar.

ARKASINDAKİ YAPI BULUNMALI: Gaziantep’te yaşanan saldırının mağdurlarının acısını paylaştım. Ama burada altı çizilmesi gereken bir olay var; Cilvegözü aydınlatılmadı, Reyhanlı oldu. Aydınlatılmadı. Niğde, Suruç aydınlatılmadı; 10 Ekim oldu, İstanbul ve Ankara katliamları oldu. Bu saldırıların arkasındaki gerçek yapılar bulunmalı.

DÜZGÜN KARADAŞ / GAZETE HABERTÜRK

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)