E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu---

Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu

Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu
15 Şubat 2018 - 13:28 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun idrar yolları sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılıp burada ameliyat olduğu öğrenildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu idrar yolları sorunu nedeniyle operasyon geçirdi. Kılıçdaroğlu saat 15.30 civarında taburcu oldu. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Kısa bir süre istirahat edecek. Çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz" dedi.

CHP'den yapılan açıklamada "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir" denildi.

TABURCU OLDU

Kılıçdaroğlu saat 15.30 civarında taburcu oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent Tezcan Kılıçdaroğlu'nun hastaneden ayrılmasının ardından, "Korkacak bir durum yok. Kendisi küçük bir cerrahi operasyon geçirip taburcu oldu. Kısa bir süre istirahat edecek. Çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz. Eminim Salı günü kürsüde göreceksiniz" dedi.

BAŞBAKAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Başbakan Binali Yıldırım da, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alp15 Şubat 2018 16:06

    ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİİ İLETİRİM...ALLAH ŞİFA VERSİN...İYİ OLSUN AMA SİYASETE..GİRMESİN GİYSİN TERLİKLERİNİ EKSİN BAHÇESİNİ YENGEMLE ÇİÇEKLERİNİ SULASIN...OTURSUN BALKONA KAHVESİNİ İÇSİN

  • SN.BAŞKANIM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN 15 Şubat 2018 14:55

    ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSIN.HERDAİM SAĞLIK SİHHAT DILERIM.

  • Ch15 Şubat 2018 14:11

    Artık sağlık sorunları var, Gençlere devretme zamanı geldi, Ecevit gibi yapmaz umarız. Gönüllü olarak koltuğu gençlere bırakırsa büyük takdir toplar. Kılıçtanoğlu Baykal ve diğer bütün eskiler geri çekilmeli sadece manevi destek olmalılar. koltuklar gençlere bırakılmalı.

  • Teyyo15 Şubat 2018 14:11

    Geçmiş olsun

  • SAVAŞ MALALI15 Şubat 2018 14:01

    Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

  • ÖNDR15 Şubat 2018 13:35

    PROSTATMI OLDU ACABA ...