E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKedicik Rus kanalına bağlandı---

Kedicik Rus kanalına bağlandı

Kedicik Rus kanalına bağlandı
25 Ekim 2014 - 20:17 borsagundem.com

Adnan Hoca'nın kediciklerinden Ceylan Özbudak Rus kanalına bağlanıp siyasi analizde bulundu

Adnan Oktar'ın A9 isimli kanalda yaptığı programlara katılan ve Oktar'ın kendilerine hitabından yola çıkılarak kamuoyunda da 'kedicik' olarak anılan isimlerden Ceylan Özbudak, Rusya'dan yayın yapan RT (Russia Today) adlı kanala bağlandı.
 
Dini kitaplar ve evrim teorisi karşıtı iddiaları içeren bazı yayınlar basan, bu yönde etkinlikler düzenleyen Adnan Oktar’ın, kamuoyunda ‘kedicik’ olarak anılan takipçilerinden biri, Rusya ’nın saygın televizyon kanallarından Russia Today’in canlı yayınına “TV sunucusu ve Türk siyaset analizcisi” sıfatıyla konuk edildi. 

 Adnan Hoca olarak da bilinen Adnan Oktar’ın A9 isimli kanalda yaptığı programlara katılan, makyajları ve giyim tarzları ile dikkat çeken, Oktar’ın kendilerine hitabından yola çıkılarak kamuoyunda da ‘kedicik’ olarak anılan isimlerden Ceylan Özbudak, RT (Russia Today) adlı televizyon kanalının canlı yayınında IŞİD ve Ortadoğu eksenli soruları yanıtladı. 

Oksana Boyko’nun sunduğu programa, “TV sunucusu ve Türk siyaset analizcisi” olarak konuk edilen Özbudak, Kobani’de yaşananlara ilişkin de yorumlarda bulundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)