E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKayseri'de ortalığı karıştıran penaltı---

Kayseri'de ortalığı karıştıran penaltı

Kayseri'de ortalığı karıştıran penaltı
19 Aralık 2014 - 22:16 borsagundem.com

Fenerbahçe'ye 3 puan kazandıran golü getiren penaltıya Erciyessporlular uzun süre itiraz etti.

Spor toto süper lig'in 14. haftasında Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, tartışmalı bir penaltı golüyle galip geldi.

Karşılaşmanın 84. dakikasında sarı lacivertli takım, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top Mehmet Akgün'e çarptı. Bu pozisyonun ardından Fenerbahçeli oyuncular ohakem Hüseyin Göçek'e itiraz ederken, Göçek bir süre bekledi ve 6. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer de Erciyessporlu oyuncular büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından topun başına gelen Emre Belözoğlu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz19 Aralık 2014 23:47

    sadece fb diyecektin galiba başka hangi ıakım penaltıyla maç kazandı

  • yusuf yıldız19 Aralık 2014 23:08

    ya artık yeter bu hakemlerin büyük takımları kolladığı...ligin tadını kaçırdılar..anadolu takımlarının başkanları kulüplerinden elde ettikleri rant dolayısıyla sadece yapmacık tepkiler veriyorlar..devran böyle gelmiş böyle gidiyor..