E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Kayıp 5 genç hala bulunamadı---

​Kayıp 5 genç hala bulunamadı

​Kayıp 5 genç hala bulunamadı
21 Ağustos 2014 - 22:19 borsagundem.com

İstanbul Valiliği, Kumburgaz sahilinden 4 gün önce deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiye ilişkin bir açıklamada bulundu

İstanbul Valiliği, Kumburgaz sahilinden 4 gün önce deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiye ilişkin herhangi bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi

İstanbul Valiliği, tüm arama faaliyetlerine rağmen şu ana kadar Kumburgaz sahilinden 4 gün önce deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişiye ilişkin herhangi bir bulguya rastlanılmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Marmara Denizi'nde kaybolan 5 gencin bulunması için bugün de Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na ait 1 helikopter, 1 uçak, 5 bot, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 3 gemi ile diğer kurum ve kuruluşlara ait 2 bot, 6 dalgıç ve çok sayıda personelle yoğun şekilde arama çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Tüm arama faaliyetlerine rağmen kayıp gençlerimiz ile ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)