E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKatar 13 maddelik talep listesini reddetti---

Katar 13 maddelik talep listesini reddetti

Katar 13 maddelik talep listesini reddetti
24 Haziran 2017 - 17:36 borsagundem.com

Katar, ambargoların kaldırılması için Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır'ın 13 maddeden oluşan teklifini 'makul' olmaması gerekçesiyle reddetti.

Katar, 4 Arap ülkesinin 13 maddelik talep listesini reddetti.

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al-Sani, taleplerin gerçekçi ve mantıklı olmadığını söyledi.

ABD ve İngiltere'nin bu taleplerin mantıklı olmasını istediklerini hatırlatan Al-Sani, 4 Arap ülkesinin bu talebi yerine getirmediğini söyledi.

İstenilen taleplerin Katar'la ilgili meselenin terörle mücadelede olmadığını gösterdiğini ifade eden El-Sani, Katar'ın egemenliğinin kısıtlanmay ve, dış politikasının bağımlı hale getirilmeye çalışıldığını dile getirdi.

Suudi Arabistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn'in Katar'a ilettiği 13 maddelik listede Türkiye'nin Katar'daki askeri üssünü kapatması da yer alıyordu. İran'la ilişkilerin kesilmesi ve El Cezire televizyonunun kapatılması da talepler arasında bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)25 Haziran 2017 14:44

    ben çok gördum bu taployu. esad ı araştırım türkiyeye gelince nasıl apırladık. kardeş esaddık.. sonra ahmedi nejat irana bakın nasıldık. kankadık... yaz yaz bitmaz. katar nedir? krallık yahu. birileri çökmüş tepeye krallıkla yönetiliği. krallık değiştiği bir bakmışsın düşman olmuşuz. yani böyle krallıkla soytarılıkla yönetilen ulkeye kardeş felan demem. kusra kalmasın. abd ingiltere kendi admaını geçiridği yönetime katar ailesinden bir bakmışsın duşman olmuş oluruz

  • ahmet engin 25 Haziran 2017 12:13

    Kaçan grup demek şu FETÖ nün kaçan gruplarından bir kısmı olsa gerek. İnsan ancak kaçarsa hakikate bu kadar kör ve Türk milletine de bu ölçüde düşman olabilir...

  • Kaçan Grup25 Haziran 2017 11:52

    Müslüman Katar bir kaç yüz bin Suriye'li mülteci kabul etsin. Hristiyan Almanya'nın onda biri kadar mülteci kabul etsin.

  • ahmet engin 25 Haziran 2017 11:32

    Kıymetli ve şerefli kardeş Katar Devleti ile şanlı milletinin Ramazan Bayramlarını Aziz Türk milletinin bir ferdi olarak tebrik ederim...

  • Ziya25 Haziran 2017 05:01

    Katar doğru olanı yapmıştır. Bu batının köpeklerine verilecek en iyi cevaptır. Çünkü Arap halkı uyanıyor. Monarşinin nimetlerini terk etmek istemeyen ve tröstlerin gölgesinde yaşamaya alışmış İngiliz uşakları belasını bulacaktır.

  • ERDİ24 Haziran 2017 22:40

    Helal olsun,,işte bu,,,,kimsiniz la siz,,,emperyalizme mi soyundunuz bre suudlular.

  • ahmet engin 24 Haziran 2017 20:36

    Hayri sen iflah olmaz bir müslüman düşmanı olduğun için böyle düşünmen normal . Örnek aldığınız Esed kafirinin pisliklerini ülkemize taşımanıza müsaade etmeyeceğiz... Yaşasın kafirler için cehennem...

  • Hayri24 Haziran 2017 19:52

    Suriyeyi kan gölüne çevirdiler. Hak ettiklerini buluyorlar