E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaramollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüştü---

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüştü
26 Nisan 2018 - 19:25 borsagundem.com

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde görüştü. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili, "Hepsi birkaç gün içerisinde netleşecek, size o zaman aktarılacak. Sadece kısa bir görüşme yaptık o kadar." dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Karamollaoğlu'nu, CHP Genel Merkezi'ne gelişinde Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu karşıladı.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 20 dakika sürdü.

Karamollaoğlu, parti genel merkezinden ayrılırken, basın mensuplarının "cumhurbaşkanlığı için herhangi bir adayın belirlenip belirlenmediği" konusundaki sorusuna, "Bunların hepsi birkaç gün içerisinde netleşecek, size o zaman aktarılacak. Sadece kısa bir görüşme yaptık o kadar." yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MİLLET......26 Nisan 2018 23:22

    Kılıçdaroğlu çık meydana cesur ol yürekli ve cesaretli ol koltuk sevdasını boş ver çık göster kendini ama senin tek derdin aday olursan kaybedeceğini biliyorsun chp genel başkanlığıda gitmiş oluyor onun için koltuğu kaptırmamak için çatı aday arıyorsun ama sen çık er meydanına göster kendini

  • WERS26 Nisan 2018 22:30

    yaw bunedir kardeşim neyi bekliyorsunuz piyasada yaprak kımıldamıyor suyu çıktı bu muhabbetin