E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKaradağ: İslami Finans sektörünü destekliyoruz---

Karadağ: İslami Finans sektörünü destekliyoruz

Karadağ: İslami Finans sektörünü destekliyoruz
28 Ekim 2016 - 10:57 borsagundem.com

Himmet Karadağ: Borsa İstanbul’un yeni yönetimi olarak İslami Finans sektörünü desteklemeyi taahhüt ediyoruz

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülke Borsaları Forumu 10. Toplantısı, yurt dışından konuşmacıların da katılımıyla 27 Ekim’de Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde The Wyndham Grand Hotel’de yapıldı.

Forum, İİT üyesi ülkelerin borsaları arasındaki iş birliğini geliştirmeye yönelik olarak 2005 yılından beri her yıl Borsa İstanbul koordinatörlüğünde gerçekleştiriliyor. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya, İİT üyesi ülkelerin borsa, takas, saklama ve kayıt kuruluşlarının yetkilileri ve
temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, İslam ülkelerinden toplantıya katılan temsilcilere teşekkür ederek, “Borsa İstanbul’un yeni yönetimi olarak
İslami Finans sektörünü desteklemeyi taahhüt ediyoruz. İnanıyoruz ki bu Forum, İslami Finans’ın diğer paydaşlarıyla birlikte değerli bir işbirliğine ulaşmakta bize yön verecektir.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)