E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOrdu ve Karabük'te okullara kar tatili!---

Ordu ve Karabük'te okullara kar tatili!

Ordu ve Karabük'te okullara kar tatili!
07 Aralık 2016 - 19:18 borsagundem.com

Karabük'te kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle yarın okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Ordu'nun Mesudiye ilçesinde de kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Mesudiye'de yarın eğitim öğretimin gerçekleştirilmeyeceği belirtildi.

Açıklamada, diğer ilçelerde eğitim öğretime devam edileceği kaydedildi.

KARABÜK MERKEZ VE İLÇELER

Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük merkez ve ilçelerimizdeki örgün ve yaygın eğitim kurumları 8 Aralık Perşembe günü 1 gün tatil edilmiştir. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu görevlisi engelliler de izinli sayılacaktır. Bu izin kamuda çalışan hamile personeli de kapsamaktadır" denildi.

Açıklamada ayrıca Vali Mehmet Aktaş'a ait Twitter ve Facebook hesabı bulunmadığı, açılan sahte hesaplardan yapılan paylaşımların dikkate alınmaması uyarısında bulunuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)