E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBursaspor:1 Fenerbahçe:1---

Bursaspor:1 Fenerbahçe:1

Bursaspor:1 Fenerbahçe:1
24 Kasım 2014 - 20:06 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi

Bursa’da kazanan yok! Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. İki takımın da birçok pozisyonu değerlendiremediği karşılaşma Volkan Şen ve Kuyt’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor sahasında Fenerbahçe’yi ağırladı.

İki takımın da önemli fırsatları değerlendiremediği karşılaşma Volkan Şen ve Dirk Kuyt’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla puanını 20’ye çıkaran Fenerbahçe’nin 3 maçlık galibiyet serisi Bursa’da sona bulurken, Bursaspor da 15 puana yükseldi.

Ev sahibi Bursaspor maça Harun, Civelli, Serdar, Şener, Behich, Belluschi, Ozan Tufan, Volkan,  Josue, Fernandao ve Bakambu ilk 11’i ile başlarken; Fenerbahçe sahaya Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Kuyt ve Emenike ilk 11’i ile çıktı.

Bursaspor maça adeta golle başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında sahneye çıkan Volkan Şen, Bursaspor’u öne geçiren golü kaydetti. Orta sahanın ortasında topla buluşan Belluschi, ara pasıyla topu Volkan Şen ile buluşturdu. Önündeki boşluğu iyi değerlendiren Volkan, ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

Bu dakikadan sonra Bursaspor daha kontrollü bir oyun sergilemeye başlarken, Fenerbahçe rakip kaleye yüklenmeye başaldı. Yeşil beyazlılar oyunu kendi sahasında kabul ederken, Fenerbahçe’nin yaptığı top kayıplarını değerlendirerek rakip kalede pozisyon üretmeye çalıştı.

Karşılaşmanın 7. dakikasında yaptığı itirazın ardından sarı kart gören Caner Erkin, 35. dakikada yerini Hasan Ali Kaldırım’a bıraktı. Caner’in oyundan alınırken gösterdiği tepki dikkat çekti.

İlk devrenin kalan bölümünde iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, Bursaspor 3. dakikada Volkan Şen’in attığı golle soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Bursaspor ikinci devreye de hızlı giren taraf oldu. Ev sahibi takım 47. dakikada çok önemli fırsatı değerlendiremedi. Volkan Şen’in sağ kanattan yaptığı ortada müsait pozisyonda arka direkte topla buluşan Bakambu’nun vuruşunda top üstten auta çıktı.

Fenerbahçe’de sol baldırından sakatlanan ve maça devam edemeyen Diego, 56. dakikada yerini Moussa Sow’a bıraktı. 

Sarı lacivertliler aradığı golü 66. dakikada Kuyt ile buldu. Sol kanattan taç atışını kullanan Hasan Ali Kaldırım pasını Dirk Kuyt’a attı. Hollandalı futbolcunun sol kanattan yaptığı vuruşta top arka direğin dibinden ağlarla buluştu ve Fenerbahçe skora 1-1 eşitlik getirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, maç 1-1 eşitlikle sona erdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)