E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü işadamları için tutuklama talebi---

Ünlü işadamları için tutuklama talebi

Ünlü işadamları için tutuklama talebi
25 Ağustos 2016 - 15:49 borsagundem.com

İstanbul ve İzmir'de yürütülen soruşturmalarda ünlü işadamları tutuklama istemi il mahkemeye sevk edildi. Halka açık Karakaş Atlantis’in sahibi Kamil Karakaş, tutuklama talebiyle mahkemeye gönderildi.

AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden 102'si gözaltına alındı. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen ve "Terör örgütüne üye olmak", "Terör örgütüne finansman sağlamak" ve "Suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak" suçlarından tutuklanan şüpheli sayısı 17'ye yükseldi.

FİKRET İNAN DAHİL 32 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA İSTEMİ 

13'ü mahkemeden olmak üzere 46 şüphelinin serbest kaldığı soruşturma kapsamında İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'ın savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Aralarında Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da bulunduğu 7 şüpheli adliyenin nezarethanesinde bulunurken 32 şüpheli ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İZMİR'DE 3 İŞADAMI İÇİN DAHA TUTUKLANMA TALEBİ

İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen, kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay, Kavuklar Grup yönetim kurulu başkanı Abdullah Kavuk, kuyumcu Kamil Karakaş'ın da aralarında bulunduğu 18 kişi, savcı tarafından, tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine gönderildi.

Karakaş Atlantis’in patronuna gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÖNDER BOZGÖZ 25 Ağustos 2016 23:08

    Elhamdullah adalet yerini buldu ve serbest kaldı ... şimdi zor duruma sokanlar ve buraya kötü yorum yazanlar sizleri vicdaninizla yanlız bırakıp Allah a havale ediyorum

  • Teoman kaya25 Ağustos 2016 22:41

    Kamil Karakaş aklandı ve serbest bırakıldı. Bu kadar insanı zor duruma soktular yazık.

  • Noname25 Ağustos 2016 22:38

    Kamil karakaş serbest. Aklandı.

  • Hakan25 Ağustos 2016 19:34

    Haberlere neden dikkat edilmiyor borsa gundem haricinde tutuklama talebi demiyor sabahki haberi aksama dogru tutuklama talebiyle deyip yayinliyorlar olan ky ye oluyor sabah butun gazeteler adliyeye sevk edildi yaziyordu zatenn birsey demiyorum artiikk insaallah cikarda ky zarar etmezz

  • Ekrem25 Ağustos 2016 18:59

    Daha hakim karşısına çıkmadı sanırım

  • ;25 Ağustos 2016 18:44

    bu hisseleri halka arz kimler yaptı ky bittiridiler .yazık milletin 3 kuruş parasıda eridi gitti

  • acınmasın..25 Ağustos 2016 17:31

    bu lanetli örgüte kimse acımasın. hepsi suçunu inkar ediyor. beyinlerini hala fetö yönetiyor. ülke bu pisliklerden kurtulsun..

  • az bile..25 Ağustos 2016 16:57

    halka açık ortaklardan masum insanların zararını ödetin. gerisinde "VURUN KAHPEYE" filmi çevirin..