E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKamil Karakaş serbest bırakıldı---

Kamil Karakaş serbest bırakıldı

Kamil Karakaş serbest bırakıldı
29 Ağustos 2016 - 07:36 borsagundem.com

Karakaş Atlantis'in Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş serbest bırakıldı

Karakaş Atlantis tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş'ın serbest bırakıldığı bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle:

Herkesin malumu olduğu üzere 17-25 Aralık sürecinden sonra şirketimizin yaptığı açıklamalar ve attığı adımlar ile devletimizin ve milletimizin yanında yer almış, Fetö/Pdy adlı yapıyla hiçbir bağı olmadığını açıkça beyan etmiştir. Malum açıklamalarımız geçmişe dönük olarak her kesimin erişebileceği internet ortamında haber sitelerinde halen bulunmaktadır. Ülkemizde, sektöründe tek halka açık firma olarak şeffaflığımız ile milletimiz ve devletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bu bağlamda şirketimizin %17 ortağı olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kamil Karakaş, şirket işlerinden ari olarak 08.08.2016 sabahı ifadesi alınmak üzere gözaltına alınmış, hukuki işlemler tamamlandıktan sonra 25.08.2016 itibarı ile gözaltı süreci son bulmuştur. Yeni gelişmeler üzerine kamuoyu tekrar bilgilendirilecektir. 

Karakaş Atlantis’in patronuna gözaltı

 

Karakaş Atlantis'in bugün itibari ile pazarı değişti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)