E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKalede Muslera olmasa daha mı az gol yerdi?---

Kalede Muslera olmasa daha mı az gol yerdi?

Kalede Muslera olmasa daha mı az gol yerdi?
27 Kasım 2014 - 06:26 borsagundem.com

Galatasaray'da başarılı olarak taraftara empoze edilen ancak düzinelerce gol yiyen Muslera aslında başarısız mı?

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk 5 haftada sadece 1 puan toplarken kalesinde de 15 gol gördü. Galatasaray böylece Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok gol yediği sezonuna ulaşmış oldu.

Galatasaray, Arsenal maçında 2 gol daha yerse Beşiktaş’a ait Türk takımları içinde bir sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok gol yiyen takım unvanına ortak olacak. Beşiktaş 2000-01 sezonunda 6 maçta kalesinde 17 gol görmüştü.

BAŞ BELASI ANDERLECHT

Galatasaray Avrupa Kupalarında Anderlecht takımı ile oynadığı 4 maçı da kazanamadı. Bu sezon rakibi ile sahasında 1-1 berabere kalan deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray, 1976-77 sezonunda o zamanki adıyla Kupa Galipleri Kupası 2.turunda Anderlecht ile karşılaşmış ve oynadığı iki maçı da 5-1 kaybedip elenmişti.

Galatasaray Avrupa kupalarında Belçika takımları ile oynadığı 6 maçta galibiyet alamadı. Galatasaray, Anderlecht maçları dışında 2002-03 sezonunda Club Brugge karşısında sahasında 0-0 berabere kalmış deplasmanda ise 3-1 yenilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)