E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJuncker Brexit için AB zirvesi istedi---

Juncker Brexit için AB zirvesi istedi

Juncker Brexit için AB zirvesi istedi
15 Kasım 2018 - 08:11 borsagundem.com

AB Komisyonu Başkanı Juncker, İngiltere'nin de katılacağı bir Brexit zirvesi önerdi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiliz hükümetinin taslak Brexit anlaşmasına onay vermesi sonrasında Avrupa Birliği'nin İngiltere'nin de katılacağı bir Brexit zirvesi toplaması tavsiyesinde bulundu.

Twitter üzerinden açıklama yapan Juncker, "Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden düzenli şekilde geri çekilmesi konusunda müzakerelerde kararlı, belirleyici ilerlemenin sağlandığını ifade eden bir mektubu gönderdim" dedi.

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk da AB Komisyonu'nun Brexit baş müzakerecisi Michel Barnier ile bugün Türkiye saati ile 09.50'de bir araya geleceğini duyurdu.

Yapılacak görüşmede Barnier'in Tusk'a Birleşik Krallık ile Brexit müzekerelerinde "belirleyici, kararlı ilerleme" sağlandığını söylemesi ve bunun Tusk'ın Brexit anlaşmasının onaylanması için olağan üstü bir AB liderler zirvesi çağrısı yapmasına imman vermesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)