E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJim Rogers: Ayı piyasası öncekilerden kötü olacak---

Jim Rogers: Ayı piyasası öncekilerden kötü olacak

Jim Rogers: Ayı piyasası öncekilerden kötü olacak
09 Şubat 2018 - 10:05 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, bir sonraki ayı piyasasının hayatında görmüş olduğu tüm piyasa çöküşlerinden daha kötü olacağını belirtti

Dünyaca ünlü yatırımcı Jim Rogers, hisselerin gireceği bir sonraki ayı piyasasının, 75 yaşındaki finans uzmanının görmüş olduğu herhangi bir piyasa çöküşünden daha felaket olacağını belirtti.

Rogers, bu duruma sebep olarak, başta ABD olmak üzere küresel ekonomide finans krizinden bu yana çok daha fazla borç birikmiş olmasını gösterdi.

Ünlü yatırımcı, hisselerin ayı piyasasına şu an yöneldiğini söylememekle birlikte bunun ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin herhangi bir yorumda bulunmasa da, ABD hisse senetlerine gelen satışların Perşembe günü devam etmesine şaşırmadığını ve bu çöküşün sürmesini beklediğini belirtti.

Hisse senedi piyasalarındaki düşüş, Perşembe gününde de sürüyor. S&P 500 Endeksi, yüzde 3.8'lik bir düşüşle 26 Ocak'ta gelmiş olduğu rekor seviyeden gerilemesini yüzde 10'un üzerine taşıdı. Dow Jones Endeksi, 1,000 puanın üzerinde düştü. Asya piyasalarında Cuma günü işlemlerin erken saatlerinde de kayıplar sürdü ve Nikkei 225 Endeksi, yüzde 3.5 kadar kaybetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)