E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakJet Fadıl neredeyse bedavaya ev satıyor---

Jet Fadıl neredeyse bedavaya ev satıyor

Jet Fadıl neredeyse bedavaya ev satıyor
10 Temmuz 2014 - 11:11 borsagundem.com

İşadamı Fadıl Akgündüz, devremülk inşaatının ardından şimdi de ev-otel projesine başladı

Jet- Pa Holding’in Patronu Fadıl Akgündüz de projeler bitmiyor. İstanbul Bayrampaşa’da hayata geçirdiği Caprice Gold devremülk projesinde daire sahiplerine aylardır ödeme yapmayan Akgündüz, şimdi de Atakent’te Türkiye’nin ilk ev-otel projesini hayata geçirmek için harekete geçti.  

Uzmanpara.com’dan Ufuk Şanlı’nın haberine göre Jet Fadıl’ın yeni projesinin adı ‘Caprice Gold HomeOtel’. 149 daireden oluşan ve “Yaşamda konfor devrimi - Otelin lüksü evin konforuyla birleşti” sloganıyla anlatılan proje Atakent’te hayata geçiriliyor. Projeden ev alacakların ceketlerini alıp doğrudan evlere yerleşecekleri anlatılan ilanlarda “Sadece giysilerinizi getirip hemen eve yerleşeceksiniz” deniliyor. 

Aidat, elektrik, su faturası yok! 

Çarşı ve ortak alan gelirlerinden ciddi bir gelir elde edileceği için daire alanların sonsuza kadar aidat ödemeyeceği savunulan projede şunlar anlatılıyor: “Binanın ortak masraflarını ödemiyorsunuz. Binanın yenileme ve onarım masraflarını ödemiyorsunuz. Dairenizde su ve elektrik faturası ödemiyorsunuz. Evinizin ısıtma ve soğutması ücretsiz. Ev hanımları yemek yapma derdinden kurtuluyor. Yiyecek- içecekler yüzde 50 indirimli”…  

Broşürde yer alan bilgilere göre yatırımcılar hiç faiz ödemeden 120 ay vadeyle bu ev- otelden daire sahibi olabiliyor.

Aylardır ödeme yapmıyor

Jet-Pa Holding’in sahibi Fadıl Akgündüz’ün hayata geçirdiği ilk proje olan İstanbul Bayrampaşa’daki devremülk projesi Caprice Gold’dan daire alanlara aylardır ödeme yapmıyor. Ayaklanan ev sahiplerine durumu izah etmek için bir dizi mektup gönderen Akgündüz,  ödeme yapmamasına gerekçe olarak 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanı ile Barolar Birliği Başkanı’nın konuşması ve Başbakan Erdoğan’a yönelik Soma’da gerçekleştirilen protestoları göstermişti.

Akgündüz, 16 Mayıs 2014 tarihli mektupta bu sefer Kuran-ı Kerim’den alıntılara yer vermişti. “30 Mart seçimlerinden sonra piyasalara bir hareket gelmesi bizi oldukça sevindirmiş ve satışların eski yüksek seviyelerine geleceği yönünde bizi ümitlendirmişti. Bundan dolayı size gönderdiğim yazıda Mayıs ayında aylık ödemelerinizi günlük düzeye çekebileceğimizi bildirmiştim.

Ancak Nisan ayının son haftasından beri piyasayı tedirgin eden bazı gelişmelerin olması ne yazık ki vatandaşın tekrar bir bekleme sürecine girmesine neden olmuştur. Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın ve Barolar Birliği Başkanı’nın konuşmaları ve Soma’daki son elim kazanın belli mihraklar tarafından hükümet aleyhtarı provakatif eylemlere dönüştürülmesinin üzerine Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili belirsizlik de eklenince, gayrimenkul satışları başta olmak üzere piyasalardaki satış hareketleri tekrar bir durgunluğa girmiştir…

Şirketimize telefon ederek her gün aynı soruları sormanız, telefonun diğer ucunda bulunan personelimizin size yeni bir cevap vermesini sağlamayacaktır. Çünkü personelimiz de size belli aralıklarla gönderdiğim bu bilgiler dışında başka bir bilgiye sahip değildir…

Yüce Allah’ın Kuran’ı Keriminde buyurduğu gibi “Her zorluğun arkasında bir ferahlık vardır.” ayeti kerimesindeki hikmetin en kısa zamanda tecelli edeceğine olan inancımızı zikrederek sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Ödeme yok, Caprice Otel’den tatil verelim

Bu arada Fadıl Akgündüz’ün aylardır ödeme yapmadığı Caprice Gold’daki mülk sahipleriyle uzlaşmaya çalıştığı ve bunun için yeni bir öneride bulunduğu öğrenildi. Buna göre ödeme alamayan hak sahiplerine 4-5 yıl arasında Caprice Otel’deki bazı odalar kiralandı. Böylece taraflar alacaklarından tatil karşılığından feragat etmiş oldu. Ancak hak sahiplerinin önemli bir bölümünün bu öneriyi kabul etmediği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekçi12 Temmuz 2014 03:35

    sor bakalım ben size bu güzelliği niye yaparam? sizi çok sevidğem içindir

  • Tasaron11 Temmuz 2014 23:54

    Etmeyin yapmayin ey vatandaslar! Bu ve buna benzer Din Ticareti yapan Dolandiricilara kanmayin.. Jetpa--Kombasan --Yimpas-- Demirkaya Halil.. VS.. dahasi var.. Bunlara yüklü para kaptiripda ölüp, cenazesi Almanyada kalanlar var.. Aileleri parasizliktan vatana götüremediler.. Sakinin... Hala piyasadalar ya.... aklim almiyor..Faizde degil onlarin gözü.. ANAPARADA.. Kaptirmayin....

  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL11 Temmuz 2014 22:56

    Kendi kulvarındaki bir ilim irfan paratoneri olarak ilgi ve hayrete izliyoruz.

  • metin11 Temmuz 2014 15:49

    bir insanı kıldığı namaz, tuttuğu oruç sevdirmez!bir insanı ancak güzel ahlakı sevdirir.

  • kim dur diyecek ?11 Temmuz 2014 14:04

    bu yimpaşa, ihlasa vb. kim dur diyecek? milletin gariban almanya işçisini iliklerine kadar sömürdüler.

  • Fadıl11 Temmuz 2014 08:45

    Mümin kardeşlerim yakında Jetpa holding önünde tencere tava çalmaya başlarlar.

  • büyüksün jet10 Temmuz 2014 17:44

    büyük alim din ticaret spor adamı modern düşünür

  • saf10 Temmuz 2014 15:06

    Cubbelive tarikati ardinda diyorlar sosyal medyada ,dogruysa. Saf insanlarimiz haciya hocaya kanip somurulmekteler..

  • hoca10 Temmuz 2014 14:58

    allah ın adını ağzına alıp kur'an nın arkasına saklanan şeytan jet fadıl. bir diğeride ihlasçılar. uyanın millet din başka ticaret başka.

  • nf196910 Temmuz 2014 13:56

    bu adama inanıpta hala para veren varmı varsa kendi aklımdan şüphe edeceğim.

  • ramonov10 Temmuz 2014 13:27

    adam bir şekilde inşaat projelerini bitiriyor yarım bıraktığı bir otomofil işi vardı

  • misafir 10 Temmuz 2014 11:56

    insanlar hala güvensiz insanlra itibar edipde tekrar batıyorlarsa kendi karralrıdır kendi düşen ağlamaz

  • goldi10 Temmuz 2014 11:35

    kastelliden sonra sektöre yeni perspektif katan adam

  • tv10 Temmuz 2014 11:31

    bu adama asla inanmayın