E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJack Bogle: Yatırımcılar borsada daima olmalı---

Jack Bogle: Yatırımcılar borsada daima olmalı

Jack Bogle: Yatırımcılar borsada daima olmalı
13 Eylül 2018 - 17:18 borsagundem.com

Ünlü fon Vonguard’ın kurucusu usta yatırımcı Bogle’dan tasarruf sahiplerine önemli tavsiyeler…

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Vanguard şirketinin ve aynı adla tanınan fonun kurucusu Jack Bogle CNBC’ye konuştu. Yatırımcıların piyasa zamanlaması yapmamasını söyleyen Bogle, “Asla piyasaya girip çıkmayın, her zaman belirli bir seviyede olun” dedi.

“Finansal krizlerde piyasalarda ciddi bir düşüş yaşandığında yatırımcılar stoklarını satıp piyasanın geri toparlanmasına engel oluyor” görüşünü dile getiren Bogle, piyasada duyguların hakim olmasının çok büyük hatalara yol açacağını söyledi.

“HER ZAMAN BELİRLİ BİR SEVİYEDE OLUN”

Bogle, “Yaşanan en büyük krizde bile asla piyasaya girip çıkmayın, her zaman belirli bir seviyede olun” dedi . Yatırımlarının yüzde 50'sini hisse senetlerinde tuttuğunu ifade eden 89 yaşındaki Bogle sözlerine şöyle devam etti: “Geri dönebileceğinizi düşünün, çünkü duygularınız sizi tamamen yenecektir. Kısa vadeli işlemler kazanmak iyi bir yol değil."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ramo14 Eylül 2018 08:51

    Ekgyo al adamım bedava bedava

  • KILIÇ14 Eylül 2018 07:49

    BİZİM BORSDAN ALIM YAPARSAN BELKİE İLERDE BORÇU ÇIKARSIN ÇÜNKÜ SERMAYE ARTIŞI VE AZALTIMI OLURSA BORÇLANIRSIN YADA HİSSEN KAPANIR YADA PATRON SATIŞI İLE HİSSEN SIFIR KADAR DEGER DÜŞER BURASI TÜRKİYE KURUMLARIMIZ PATRON KORUMA KURULU GİBİ BORSAYA GÜVEN KOYMADI GEL SEN BU BORSAYA YATIRIM YAPTA KAZAN BURDA ADAMIN DONUNU ALIRLAR.