E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'de istifa şoku!---

İYİ Parti'de istifa şoku!

İYİ Parti'de istifa şoku!
14 Ekim 2018 - 15:01 borsagundem.com

İYİ Parti Şırnak merkez ve 5 ilçe başkanı ile 860 üye, genel merkezin il başkanlığı tayinini gerekçe göstererek Şırnak il teşkilatından istifa etti

İYİ Parti Şırnak Merkez İlçe Başkanı İsmail Kabul, Cizre, Uludere,  Beytüşşebap, İdil ve Silopi ilçe başkan ve yöneticileri, il binasında  düzenledikleri basın toplantısında, Şırnak il teşkilatından istifa ettiklerini  açıkladı.

Kabul, 24 Haziran seçimlerinin ardından partinin genel merkezinin 81  il başkanından istifalarını istediğini, yapılan istişareler sonucunda partide  yerel karşılığı olan ve partiyi ileri seviyeye taşıyacak ismi merkeze  bildirdiklerini söyledi.

Tavsiye ettiklerinden farklı bir ismin getirildiğini aktaran Kabul,  şunları kaydetti:

"Parti genel merkezi tarafından bir oldu bitti ile tabanda hiçbir  karşılığı olmayan, şahısa yönetimi teslim etmesi sonucu bu kararı alma gereği  hasıl olmuştur. Partimiz genel merkezinden yerel halkın iradesine yönelik,  yerelden vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda karar verilmesini beklerken,  parti genel merkezinin şahsi menfaatler doğrultusunda karar alarak, Hasan Tatar'ı  il başkanlığa getirmesi büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştur. Şahsi  menfaatler doğrultusunda, insan odaklı olmayan, emek ve hizmet üretmeyen  yönetimle bu saatten sonra çalışılması mümkün görünmemektedir. Bu nedenle merkez,  5 ilçe başkanları ve 860 üye ile Şırnak il teşkilatından istifa ettik."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)