E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti kongreye gidiyor---

İYİ Parti kongreye gidiyor

İYİ Parti kongreye gidiyor
22 Temmuz 2018 - 19:25 borsagundem.com

Olaylı geçen Afyon kampı sonrasında İYİ Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı

Afyon’da kamp yapan İYİ Partililer son günde milletvekili listelerinden rahatsız olanların tepkileri üzerine olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kampın son gününde bu rahatsızlıklar partililer tarafından dile getirilirken Meral Akşener’in, “Parti içi demokrasinin olmadığı bir yerden koptuk geldik. Parti içi demokrasiyi sağlayacağız. Başarısızlıkları üzerime alıyorum” dedi. Akşener’in aday olduğu öğrenildi. İYİ Parti'de seçimli olağanüstü kongrenin 3 hafta içerisinde yapılacağı öğrenildi.

AYDIN: LİDERİMİZİN ARKASINDAYIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın en geç 1 ay içinde kongreyi yapacaklarını söyledi. Habertürk’te konuşan Aydın, Meral Akşener’in yeniden aday olacağını ifade etti.

Aydın şunları söyledi:

"Biz liderimizin arkasındayız kendisini sonuna kadar destekliyoruz. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak bir atılım hamlesi yapma kararı aldı. Bu, Türk demokrasisine de örnek olsun. Delegenin kararlı tutumu sonrasında genel başkan adayı olma cesareti gösterecek biri olacağını sanmıyorum.

ALİ TÜRKŞEN: SIKINTI YOK

İYİ Parti kurucu üyelerinden Ali Türkşen "İstifa filan yok sadece seçimli kongre kararı aldı sayın başkanımız. Her hangi bir sıkıntı yok. İyi parti yoluna aynı şekilde devam edecek" açıklamasında bulundu.

Meral Akşener istifa mı etti?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie23 Temmuz 2018 11:03

    Bir olacaz iri olacaz diri olacaz hep birliktteeeeeee Türkiye olacaz. Ver mehteri ver mehteri.

  • mehmet yılmaz23 Temmuz 2018 11:00

    kenan evren gibi topladığı BAŞÖRTÜLERİ SİYASİ KEFENİ oldu meralin.

  • Uu23 Temmuz 2018 04:46

    Oyaalan meral abla oyalan iş yok dışarda valla benden demesi n koparsan kardır

  • ALP22 Temmuz 2018 22:53

    KIŞŞŞŞŞ....KIŞ...DAVASINA İHANET EDENDEN İNSANLIĞA YARAR GELMEZ BIRAK PATTİYİ...MHP ye asla bulaşmayın...pisi pasağı temizlemek için çok uğraştık

  • Yeni Türkiye22 Temmuz 2018 20:56

    Başka gidecek yolu mu var ? Yakından açılacak davaların hesabını yapınca kaçmak en iyisi demiştir. Kaldı ki sayın Süleyman Soylu seçim öncesi teşhisini koymuştu : Bir işi en fazla 6 ay götürür ve nefesi kesilir Meral hanımın . .. Tam 12 den maşaAllah ....